Mi smo šli v Legoland z par mesecev starim in to brez problema. Sedež se itak malo položi in lepo spi. Najbolje je sicer iti na pot zgodaj zjutraj, recimo ob treh-štirih, če to seveda voznika ne moti preveč. Ko sem potem mulc ob ene sedmih zbudi, si že skoraj tam. Pretegneš noge, nekaj poješ in potegneš še tistih sto km.
Ztriletnikom pa smo šli v Billund in nazaj grede še v Kobenhavn. Nazaj gre smo recimo zjutraj Iz Billunda v Kobenhavn (270km) tam malo okoli po mestu in potem domov (še 1670km, skupaj skoraj 2000 km). Mulc je najprej kakšno urco gledal ven in debatiral, potem je zaspal in spal do večera, ko smo se ustavili in nekaj pojedli, nato pa je spal do jutra, ko sm obili že mimo minhna, smo šli nekaj zajtrkovat in še par uric do doma. Imel ni nobenih otiščancev, niti se ni kakorkoli pritoževal.
Tablice ne uporabljamo več odkar nam je enkrat na krku zaradi tega bruhal.Saj po avtocesti še gre, če pa se vozi po kakšnih ovinkih in ne gleda ven, mu hitro postane slabo. Zdaj smo že par let brez vsake elektornike, pa nikomur nič ne manjka (imamo še enoletnika, ki mu tudi ni problem vožnja).
Z avionom se v Legoland po moje ne splača, ker ni nekih dobrih povezav in je treba recimo do Munchna, tam vzeti rent-a-car in potem še kar daleč z avtom.
Vozi tudi vlak in avstrijski RailJet niti ni tako drag, ustavi pa nedaleč od Legolanda.