lego film - kdaj bo sinhroniziran?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Je že v naših kinih od 6.2., ampak samo verzija s podnapisi.meni je sicer svetovni original,ampak ne mislim cel film tolmačit na levo in desno :)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
ksz...

Kaj pa je narobe z risankami v angleščini? Včasih so bile redke risanke v SLO. Večina v angleščini/nemščini, pa to ni nikogar motilo. Bodo otroci vsaj vedli kaj tujih jezikov.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Včasih so bile redke risanke v SLO.
Souček, Cavazza, Rifle pa Okorn samo debelo gledajo ta stavek.
Skupaj s Pipijem, Melkiadom, Hrabrim Miškom, Smrkci, Snorkci, Biskvitki, Čebelico Majo, Pončom, Torom, Modrim dirkačem, Maksipsom Fikom in prijateljicami miškami.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Premala sta se za anglescino,se sicer ze oba ucita,a ne znata dovolj.5 in 6 let...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Skupaj s Pipijem, Melkiadom, Hrabrim Miškom, Smrkci, Snorkci, Biskvitki, Čebelico Majo, Pončom, Torom, Modrim dirkačem, Maksipsom Fikom in prijateljicami miškami.

Super, zdaj pa mi najdi TV kanal, ki je pred 20+ leti cel dan vrtel takšne risanke. Pa poudarek je na cel dan, pustimo zdaj tistih par risank pred poročili in zjutraj ob vikendih.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:

Super, zdaj pa mi najdi TV kanal, ki je pred 20+ leti cel dan vrtel takšne risanke. Pa poudarek je na cel dan, pustimo zdaj tistih par risank pred poročili in zjutraj ob vikendih.

Minimax je precej užiten, se mi zdi, da nimajo raznih japonsko/vesoljskih.

22. jul 2007
13.633
1.791
113
124
Sem danes temale peljal v kino in moram rečt, da film ni nič posebnega in ne vem kako je lahko na imdb dobil oceno 8.8, jaz bi kvečjemu dal 5+
tongue-1.gif

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Citat:
Uporabnik philips pravi: Super, zdaj pa mi najdi TV kanal, ki je pred 20+ leti cel dan vrtel takšne risanke. Pa poudarek je na cel dan, pustimo zdaj tistih par risank pred poročili in zjutraj ob vikendih.
Zakaj pri bogu milem bi kdorkoli rabil risanke cel dan?
Imam doma zalego v najboljših letih za risanke gledat, pa jih komzumiramo kako uro tedensko kumulativno. Tega šrota je itak preveč.
In pred desetletji, ko sem jaz bil mulc, jih je bilo dovolj, pa še boljše so večinoma bile, čeprav se tudi zdaj najde kaka ki je zelo ok.
Ampak zelo zelo zelo težko na TV kanalu, ki ima "cel dan takšne risanke".

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.217
113
še enkrat AFOL scena vidi v filmu marsikaj drugega kot ti, ki si se z legicami igral v otroštvu. Master Builder, in še kup terminov ki navadni raji ni znana.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa saj ne gre film gledat samo AFOL scena
tongue-1.gif
Še razni 'bieber' in 'onedirection' filmi imajo katatrofalne ocene, pa ga grejo res samo njihovi fani gledat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.217
113
Pravim samo, da tistim je najbolj všeč. In tistim je 10 ka, pa 3krat ga bodo šli gledat in te scene.