Citat:
Uporabnik Qwer pravi:
DMX, bi bil tako dober in pritisnil na forum eno sliko, kako imaš to zrihtano?
Citat:
Uporabnik SPICEK pravi:
Hvala DMX
Kako pa je bilo z poštnino oz. ali so brez komplikacij poslali po pošti?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a niso mal drage za 11 € ena? Kolk jih imaš potem v eni sobi? Maš kako slikco rešitev, bi bil hvaležen. Meni mal elektro projaktan utruja, da ne ve kak bo to. Bolj mu pravim da bom naredil mrežo, ne vem 9 ali 10 za enko sobo recimo16 kvdratov, bolj on zmajuje z glavo, češ da bo ko v tovarni :S
5050, 5630 itd je oznaka za velikost LEDice, le te pa dela en kup različnih proizvajalcev(ok, večja LEDica bo ponavadi svetlejša, ni pa nujno, saj se izkoristki spreminjajo glede na serijo in proizvajalca). xyz 5630 je komot opazno slabša od zyx 5050.Citat:
Uporabnik mcn pravi:
te led smd 5050 so že starejša varianta, 5630 smd led imajo dosti boljšo svetilnost....
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
jaz sem na ebayu nabavil "gu 10 smd 5630 led warm white" žarnice in so super. Matra me samo to da jih ne morem temnit. pozna kdo kakšne "dimmable" GU 10 žarnice, ker vse kar sem jaz naročil je potem utripalo, in sem jih lahko uporabil v ne dimmable različici
Citat:
Uporabnik dem pravi:
http://www.emos-si.si/zbozi/1525120010-dihroicna-24-led-zarnica-5050-4w-gu10-cw
Sam imam te in sem zelo zadovoljen. V eni sobi imam pa toplo bele in so mi precej bolj všeč te mrzle. Samo zgleda da nimajo močnejših... Ampak za normalno rabo so super...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
jaz sem na ebayu nabavil "gu 10 smd 5630 led warm white" žarnice in so super. Matra me samo to da jih ne morem temnit. pozna kdo kakšne "dimmable" GU 10 žarnice, ker vse kar sem jaz naročil je potem utripalo, in sem jih lahko uporabil v ne dimmable različici
Saj to veš, da morajo imeti ledice poseben dimmer?