LED razsvetljava parkirne hiše z zasilnimi moduli

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Imamo koga tu gor, ki se ukvarja z dobavo led "industrijskih" luči?
Ali pa vsaj info kaj recimo se uporablja v trgovskih centrih, da je preverjena zadeva.

Hvala

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Nekoliko pozno, ker sem nekaj dirjal po tujini... a vendar..

V zadnjih mesecih sem zmontiral kar nekaj tega - preko 250kosov - a daleč največ so se stranke odločale za:
- Julie LED ThornEco - odlične, z mlečnim steklom proti bleščanju, a nekoliko dražje, proizvaja Zumtobel Group (zmontiral cca. 150kos) in za
- Osram SubMARINE LED - cenejše, nimajo mlečnega stekla, odvisno od postavitve zna bleščati, sploh v nižjih prostorih.
Oboje imajo zaščito IP65.

Kar se tiče reflektorjev pa uporabljam v 70% Osramov Ledvance.

Vse omenjene luči jemljem večinoma v barvni temperaturi 4000K.
Vsi našteti imajo CRI - Color rendering index Ra > 80.

Ravno danes sem jih zmontiral 8 komadov - 6x 20W in 2x 50W.

Kar se tiče zasilnih luči pa sem uporabljal večinoma proizvajalca AWEX (Elektronabava), tako piktograme, kot zasilke s 3W svetlobnimi telesi.

Glede na to, da si napisal, da gre za parkirno hišo, sklepam, da bo strop nekoliko nižji - v tem primeru bi se osebno odločal za Julie ThornEco.

V kolikor želiš lahko podam kar nekaj fotografij.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Nekoliko pozno, ker sem nekaj dirjal po tujini... a vendar..

V zadnjih mesecih sem zmontiral kar nekaj tega - preko 250kosov - a daleč največ so se stranke odločale za:
- Julie LED ThornEco - odlične, z mlečnim steklom proti bleščanju, a nekoliko dražje, proizvaja Zumtobel Group (zmontiral cca. 150kos) in za
- Osram SubMARINE LED - cenejše, nimajo mlečnega stekla, odvisno od postavitve zna bleščati, sploh v nižjih prostorih.
Oboje imajo zaščito IP65.

Kar se tiče reflektorjev pa uporabljam v 70% Osramov Ledvance.

Vse omenjene luči jemljem večinoma v barvni temperaturi 4000K.
Vsi našteti imajo CRI - Color rendering index Ra > 80.

Ravno danes sem jih zmontiral 8 komadov - 6x 20W in 2x 50W.

Kar se tiče zasilnih luči pa sem uporabljal večinoma proizvajalca AWEX (Elektronabava), tako piktograme, kot zasilke s 3W svetlobnimi telesi.

Glede na to, da si napisal, da gre za parkirno hišo, sklepam, da bo strop nekoliko nižji - v tem primeru bi se osebno odločal za Julie ThornEco.

V kolikor želiš lahko podam kar nekaj fotografij.

Hja sedaj so poleg piktogramov v klasicne neonke montirani moduli za zasilno razsvetljavo. Mislim, da ima vsaka druga luč tudi zasilni modul. In tako bi rad tudi naprej.

Te kliknem na zasebno.

Hvala