Kupil sem ta TV, zaenkrat zelo zadovoljen. Danes sem testiral, kako delujejo datoteke iz USB-ja.
Brez problema sem gledal slike JPG, poslušal MP3-je.
1. Hotel sem gledati tudi domači posnetek v MOV (posneto s Canon DSLR, v HD formatu) formatu, pa ne prepozna.
Očitno ta TV MOV datotek ne podpira, torej bom moral domače posnetke pretvarjati v npr. AVI.
Na tem linku piše, da ga podpira:
http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-led-lcd-tv-26LE5500.jsp
(*.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx)
S katerim programom lahko pretvorim MOV v AVI in da ne izgubim veliko na kvaliteti posnetka?
2. Poskusil sem tudi predvajati en film, konkretno
the.karate.kid.2010.proper.bdrip.xvid-imbt-cd1.avi + podnapise The.Karate.Kid.2010.PROPER.BDRip.XviD-iMBT-CD1.srt
Film mi je predvajalo, podnapisov pa ni bilo.
Nikjer na tv nisem našel, da se posebej vklopijo.
Na zgornjem linku piše:
Format podnaslova smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx
Torej bi naj SRT podnapise podpiral, ne vem pa kaj naj pomeni, da v oklepaju piše "MicroDVD, SubViewer1.0/2.0"
Ima mogoče kdo enak ali podoben LG TV in mu je uspelo gledati filme s podnapisi ?
Hvala za odgovore.
Brez problema sem gledal slike JPG, poslušal MP3-je.
1. Hotel sem gledati tudi domači posnetek v MOV (posneto s Canon DSLR, v HD formatu) formatu, pa ne prepozna.
Očitno ta TV MOV datotek ne podpira, torej bom moral domače posnetke pretvarjati v npr. AVI.
Na tem linku piše, da ga podpira:
http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-led-lcd-tv-26LE5500.jsp
(*.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx)
S katerim programom lahko pretvorim MOV v AVI in da ne izgubim veliko na kvaliteti posnetka?
2. Poskusil sem tudi predvajati en film, konkretno
the.karate.kid.2010.proper.bdrip.xvid-imbt-cd1.avi + podnapise The.Karate.Kid.2010.PROPER.BDRip.XviD-iMBT-CD1.srt
Film mi je predvajalo, podnapisov pa ni bilo.
Nikjer na tv nisem našel, da se posebej vklopijo.
Na zgornjem linku piše:
Format podnaslova smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx
Torej bi naj SRT podnapise podpiral, ne vem pa kaj naj pomeni, da v oklepaju piše "MicroDVD, SubViewer1.0/2.0"
Ima mogoče kdo enak ali podoben LG TV in mu je uspelo gledati filme s podnapisi ?
Hvala za odgovore.