LCD za Nokio N96

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
Pozdravljeni!

Doma imam Nokio N96 in ji moram zamenjati LCD. Na bolhi ter po ebayu sem zasledil da paše tudi ekran od N95. Je to res? Zanima me zato, da nebom vrgel denarja stran.

Že vnaprej hvala za pomoč.

LP

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Sem tudi sam malce pobrskal in prav si ugotovili, N95 8GB in N96 imata isti ekran. Navadna N95 pa ima manjšega.

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
No tako. Dobil sem ta ekran (nov) in ga zmontiral vendar ne dela. Prejšnji se je vsaj prižgal in pokazal nekaj slike pri tem pa ni niti osvetlitve. Sicer kolikor sem gledal kaj drugega kot tisti konektor priklopit ni treba ali se motim?
Še nekaj. Ekran sem dobil iz trgovine z računom in vsem. Če bo prodajalec kaj moril (kar imam neko čudno slutnjo da se bo) na koga se lahko potem obrnem?

Hvala za odgovore.

LP

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če si kupil na ebay, imaš tam možnost prožiti spor (dispute), v kolikor se ne boš uspel dogovoriti s prodajalcem, da ti pošlje drug, delujoč, ekran, tega, ki si prejel pa mu vrneš.
Če je pa kupljen pri nas prek spletne trgovine, pa stopi v stik s prodajalcem in se dogovori da ti pošljejo drug ekran ali pa naj ti vrnejo kupnino. Sicer pa za nakupe prek spleta imaš, če prav vem, 15 dni za vračilo blaga, pri čemer sploh ne rabiš pojasnjevati razlogov vračila.