Rabim neke ponudbe v stilu: LAST MINUTE POČITNICE v tujini (od kakega Balija, Kube, Dominikanske, Karibov, Tenerifov,....).
Potrebovala pa bi celotno ponudbo: letalo + namestitev (ne samo letalske karte, ali ne samo namestitve v hotelu).
V stilu tega:
TENERIFE - Playa de las Americas, Lti Gala*
Odhod: 9.12. / Letalo iz Münchna, 7 dni, POLPENZION, dvoposteljna soba
Cena: 479 € / oseba, Rezervacije v poslovalnici XXX , GSM: XXX, e-mail. XXX
Ne gre zame, ampak za darilo za eno obletnico...več nas bo "stopilo skupaj" in omogočilo eno željo...
Našla sem že eno turistično agencijo (ne bom dala imena, da ne bo kdo rekel, da delam reklamo!!), ki pošilja te ugodne ponudbe kar na e-mail in FB.
A veste mogoče še za kak UPORABEN link (ogromno "kar nečesa" sem našla s pomočjo strica Googla)?
Hvala
Potrebovala pa bi celotno ponudbo: letalo + namestitev (ne samo letalske karte, ali ne samo namestitve v hotelu).
V stilu tega:
TENERIFE - Playa de las Americas, Lti Gala*
Odhod: 9.12. / Letalo iz Münchna, 7 dni, POLPENZION, dvoposteljna soba
Cena: 479 € / oseba, Rezervacije v poslovalnici XXX , GSM: XXX, e-mail. XXX
Ne gre zame, ampak za darilo za eno obletnico...več nas bo "stopilo skupaj" in omogočilo eno željo...
Našla sem že eno turistično agencijo (ne bom dala imena, da ne bo kdo rekel, da delam reklamo!!), ki pošilja te ugodne ponudbe kar na e-mail in FB.
A veste mogoče še za kak UPORABEN link (ogromno "kar nečesa" sem našla s pomočjo strica Googla)?
Hvala