lassie

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kolikokrat se je na alter z različnimi identitetami vrnil naš lassie?

med čakanjem na kamion delam osnutek ene naloge za prjatlco od sestre in sicer na temo kako v VL biti del 'zgodbe', čeprav vedno odletiš k knof od gat.

ps
odkar je zoki kle uničil v LJ vse je tole z odovozm materiala čista drama. po eno uri včasih čakam na kamion, pa čeprav so trije v pogonu.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam pojma o čem govoriš.
Men tud ne, majkemi .

sm dal v gugl pa mi vrže unga kosmatinca
smile-1.gif
softi, dej pojasn zadevo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo...kako kruta je resnica

v temi se oglasta dva zemota, k nimata pojmao čem se gre.. in janez, k je net dobil komi lani, v takih vukojebinah stanuje..in ve vse.

pa a so res teli podalpci tok pametnejsi od prekokolpašev?

mene so k otroka učil
sine, ako ne znaš, æuti..pametnije ti je

kaj so vaju učil...aaaaaa..sramoto delata

smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
BTW Siol ADSL sem vzel leta 2001, ko je bilo treba dokupit še ISDN telefone za mislim da 100k SIT + mesečna naročnina je bila cca. 9.000sit za 1mega linijo.:)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
BTW Siol ADSL sem vzel leta 2001, ko je bilo treba dokupit še ISDN telefone za mislim da 100k SIT + mesečna naročnina je bila cca. 9.000sit za 1mega linijo.:)

ok..sam da se nisi tko intelegenten že rodil..ker to bi blo že nevarano..da sva dva taka v radiju 50km...na balkanu..nemogoče..

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
In zgodilo se jima je isto, kot našemu superministru, ko je pred kratkim poučeval naše šolnike, kako naj slavijo vrednote našega časa. In naj ne praznujejo oz. poveličujejo Dneva mladosti!
Vsi trije so zamudili priložnost, da bi bili tiho!!!

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Nasini raziskovalci uporabljajo satelit AURA, da bi lahko določili sezonski napredek ozonske luknje, ki se je razvila nad Antarktiko, sam tu Suzica ni biu v teamu.
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

lassie1.jpg

Po moje pride prijatelje pozdravit, ki so ga pripeljali na ta forum.

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Sprašujem zato, ker sem na forumu prebral že toliko žaljivih, butastih, diskriminatornih, mentalno minimalističnih nebuloz (beri idiotizmov) in "nikome ništa".. Zato me zanima kaj mora nekdo napisati, da dobi "infinity paket za zdravilišče banovce"..