Lasje po umivanju?

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Živjo, ko si operem glavo mi lasje štrlijo na vse konce. Obstaja kakšna pametna stvar, ki ti lase naredi nevidno malo mastne. Želeji extra strong ne pridejo v upoštev
hysterical-1.gif

če kdo slučajno ve , hvala!
tongue-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
nevidno malo mastne?

hm
sprasujem se.gif

jaz uporabljam žele..takoj ko si jih oprem, ga nanesem na še rahlo mokre (zgolj obrišem z brisačo)...in to je to. Pa seveda - ekstra strong (trenutno imam od Nivea- modra piksna)....kar dobra zadeva.

pa seveda...lasje niso morki, mastni....ravno pravšnji....po tvoje: nevidno mastni
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
maska za lase,..jih zna obtežit, jih pa ne zmasti....to je edino kar mi pade na pamet,..aja, lahko pa tudi pikico orehovega (če imaš temne lase) ali čičkovega (če imaš svetle) na roke, pa samo 2x potegneš čez...lahko pa tudi dove mleko za lese brez izpiranja...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Nivea Hair Cream - primerno, če imaš tanke lase. Za kakšne bodice ne bo OK.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaj pa naj jaz naredim ko mam ful goste lase, pa ko se mi posušijo grejo v luft, pa v širino, tak da si težko kako frizuro pametno nareim za dalj časa
confused-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj pa naj jaz naredim ko mam ful goste lase, pa ko se mi posušijo grejo v luft, pa v širino, tak da si težko kako frizuro pametno nareim za dalj časa
confused-1.gif

Sva midva kaj v sorodu? hehe Ej ko se strizes reci naj ti zredcijo lase, pa veckrat se bos moral ostrizti ker potem od spodaj raste 100% las in se po 2 mesecih ze vse skupaj gor dviga
tongue-1.gif

Drugace pa balzam za lase subrina uporabljam, so lasje mehki pa se disijo
wink-1.gif
probaj izgubiti nimas kaj.

lP

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
kot ježe rainbow napisal:
NIvea Hair Cream Gel (modra piksna, s srebrnim pokrovčkom).

držalo bo dokler negreš spat, zjutraj samo zmočiš roke in greš čez lase (brez nanašnja novega gela)...pa bo spet OK.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
imam podobne probleme, uporabljam pa

S_wax_b.jpg

Zanimivo, sam uporabljam enak subrina vosek ali kaj je, naneseš ga čisto malo na vlažne lase in je to to
zmaga.gif

Prej sem pa vedno uporabljal gel ampak sem se kar navadil na tole zadevco, priporočam tudi za malo daljše neukrotljive lase.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Sem tudi sam imel take težave. Potem sem se odločil za Mach 3. Vsak drugi dan potegneš in nič ne štrli.
cheer.gif

Gillette%20Mach%203%20Razor.jpg