Laserski tiskalnik

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Da ne bom smetil teme, ki je sicer spodaj in je namenjena cenejšim laserskim tiskalnikom.

Jaz potrebujem nekaj srednjega... Osnove:
- Barvni A4
- Duplex (pa ne manual)
- Network
- Relativno hiter tisk

Sedaj imamo Samsunga 550DN, ki pa je začel stokati, da je potrebno zamenjati boben in valje(?) in cene tega so približne novim tiskalnikom. Imamo tudi Samsunga 600DN a vseeno premišljujem o menjavi (ta drugi je na drugi lokaciji).

Pri nakupu moramo zaradi kar velikega števila strani, ki jih natisnemo upoštevati tudi ceno tiska na stran, kjer pa ne bi smel upoštevati le cen tonerjev temveč tudi cene ostalih stvari, katere je potrebno potencialno menjati na ???? strani.

Kakšni predlogi?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Mi v firmi imamo Nashuatec SP C222 in sem bolj zadovoljna kot s samsungom. lepše tiska.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Mi v firmi imamo Nashuatec SP C222 in sem bolj zadovoljna kot s samsungom. lepše tiska.

Zanimiv predlog! Multifunkcijsko sicer že imamo in mi je SPC420DN bolj zanimiv.

Hvala *****

p.s.: ima kdo še kakšen predlog ali izkušnje z Nashuatec?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Trenutno vztrajam na Nashuatec GX 3000 z obračalnikom.
Prej sem imel HP C LJ 1600 pa ne grem več nazaj na HPja.
Je pa slednji GEL pljuvalnik.
zmaga.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Pri nakupu moramo zaradi kar velikega števila strani, ki jih natisnemo upoštevati tudi ceno tiska na stran, kjer pa ne bi smel upoštevati le cen tonerjev temveč tudi cene ostalih stvari, katere je potrebno potencialno menjati na ???? strani.

Če boš gledal kakšne teste, bodi pozoren na postavko TCO (total cost of ownership).