laptop v siolovi ponudbi

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
naložiš lahko
tongue-1.gif
v igranju pa sigurno ne boš užival!¨celerona v prenosnikih nisem zasledil že kak let, tko da že to nekaj pomeni. nekje sem zasledil link, da so tej prenosniki bli narejeni men se zdi da za azijski trg kot neki pocen prenosniki za bolj revno prebivalstvo.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, pa vsaj za 1gb rama so se stegnili, pa ni ravno 1.4 celeron notri
tongue-1.gif

Če bi jaz imel tako mašinco, bi najprej dal gor XPje, poj bi pa šlo... ker tole z visto je pomoje nekje na meji spodobnega delovanja. Aja, grel se bo pa v vsakem primeru, ker če se prav spomnem celeronov, ne znajo variirat frekvence in stalno laufa na full.

oskar

Pripravnik
5. jan 2008
68
0
6
Ta računalnik telekoma ni stal več kot 300 EUR, težko verjamem, da bi ga financirali več kot eno leto. Zdaj se pa vprašajte, kaj se dobi za ta denar, pa bo vsem vse jasno. Ta računalnik ne more biti idealka za nobeno zadevo, tudi za pisarno ali šolo ne. Je pa mogoče en tak bolj za silo, če tisti pravi neha delat. Za 300 EUR je to ena sama plastika, vkljuno z vsemi komponentami, ž klasa čipov itd... Je pa poceni, ni kaj :)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, pomoje da, glede na to de je firma (in ni nek tronote, solonote,...) ne more biti tko švoh materjal. Ja, ni najmodernejši in ni najhitrejši, ampak z 1Gb rama in 2.1GHz procesorjem se že da delat normalno, vsaj word in internet. Ampak kot že rečeno, močno dvomim da z visto, z XPji pa definitivno.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
Ta računalnik je bil prvotno mišljen za azijske trge. Kaj dosti čez 300€ ni vreden.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ta računalnik je bil prvotno mišljen za azijske trge. Kaj dosti čez 300€ ni vreden.

Dell 500 - laptop for emerging countries.

Tam okoli 300€ pa je res vreden...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
folk malo bluzite.
če na eee z 600mhzceleronom dela vse kaj se offica tiče in neta normalno zakaj na tem nebi.
tale laptop je prav fajn za 1€. pizdite pa itak tisti ki nemorete tega kupit.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
js sicer nisem ekspert na tem področju, ampak glede na specifikacije se mi zdi idealen za srednješolce pa za na faks za zapiske (ok, razen tega da je mejčken težek, da bi ga vlačil sabo). Če maš doma osnovnošolca, pa sploh ni tko slabo, da ne more igric igrat.
wink-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Mi lahko kdo napiše povezavo do driverjev za XP? V kratkem pričakujem, da bo treba naložit XPje gor, pa me zanima, če je kdo to že uspešno naredil.