Lamelne zavese

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
Kakšne imate izkušnje z lamelnimi zavesami? Kje ste jih nabavljali? Kakšne širine priporočate za hišo?

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
Je kdo nabavljal mogoče pri roletarsto Berčan v LJ? In kako ste zadovoljni?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jajca. Meni niso všeč ker se jih težko opere.

lamelne so itak samo za 1x uporabo....ko so umazane jih vržeš v koš in kupiš nove
zmaga.gif

PS: so pa lepe

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
Pišejo, da bi naj bile antistatične in se naj ne bi tako hitro umazale, razen, kjer se kadi ali če se prijema s kakimi mastnimi rokami. Ampak ponudnikov je ogromno, pa cenovne razlike tudi velike.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
široke lamele (cca 50cm) sem nabavil v ikei.
Slabost je res ta, da se jih ne da prati. pa če nimaš dovolj prostora levo ali desno, da jih cele odmakneš, ko želiš na stežaj odpret okno.

Izgled in funkcionalost glede zastiranja pogleda pa so super.
Men so tisti beli firhanki vsi neki navolančkani in čipkasti grdi:)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Mi jih imamo že 20+ let na bajti in so super, ne menjam za nobene druge.

Res jih pa zdaj bolj ceneno delajo, kot včasih. (plastične uteži, vrvice iz nekih bednih sukancev, švoh profili..)

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
20 let imate že iste? Imate pralne v pralnem stroju? Kje pa ste jih nabavljali?

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Jaz sem jih vzel dve leti nazaj pri Medletu v NM. Meni so super, ker tudi zavese so meni hecne. Imam pa bele, zelene in nežno rdeče. Pazit moraš samo da se jih ne dotikaš z mastnimi in umazanimi rokami.
Edina slabost je če imaš ozko polico, pa na polici kakšne rože(orhideje), ker jih jaz ne morem lepo odpreti (listje, cvetovi so v napoto). Tako da bi mogoče naslednjič vzel ožje kot so sedaj.

lp

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik nnl pravi:
20 let imate že iste? Imate pralne v pralnem stroju? Kje pa ste jih nabavljali?

To je bilo nabavljeno še v socializmu, bogvedi kje.

Parkrat se jih je opralo kar na deski in z vrtno cevjo, pa krtačo. Itak se ne umažejo kaj prida, če jih opereš 1x letno že pretiravaš.

V pralni stroj jih pa ne bi tlačil, so iz nekakšnega plastificiranega blaga.

Nikakor pa ne bi vzel kakih pisanih ali čudnih barv, take zavese so po mojem lahko le bele ali kaj zelo blizu bele.

V par sobah smo jih nadomestili s pleh žaluzijami, precej slabša zadeva za moje pojme. Ni pa to za tiste, ki potrebujejo temo kot v grobu ponoči.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Super zadeva. Nabavil v Slovenski bistrici, naredijo po meri, tako da ni nobenih težav z odpiranjem oken ali dotikanja okenskih polic.

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
Cene se od različnih ponudnikov precej razlikujejo in potem ne veš, komu bi najbolj zaupal.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Citat:
Uporabnik nnl pravi:
Cene se od različnih ponudnikov precej razlikujejo in potem ne veš, komu bi najbolj zaupal.
Iz zanesljivih virov sem slišal, da roletarstvu Berčan v LJ ne smeš zaupati.
Še posebno, ker se takole samoreklamirajo po forumih

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jajca. Meni niso všeč ker se jih težko opere.

lamelne so itak samo za 1x uporabo....ko so umazane jih vržeš v koš in kupiš nove
zmaga.gif

PS: so pa lepe

Če je govora o ozkih lamelnih zavesah (takšne, kot so običajno v pisarnah), pranje ni problem, moraš pa imet orodje. Širše lamelne zavese imajo običajno na vrhu in na dnu palice, ki služijo kot uteži. Pranje tudi tam ni problem. Običajno se radi zjahajo tisti hakeljčki na vodilu, če se jih dosti vleče sem in tja.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Super zadeva. Nabavil v Slovenski bistrici, naredijo po meri, tako da ni nobenih težav z odpiranjem oken ali dotikanja okenskih polic.

Kje v Bistrici? Kakšne so okvirno cene? Tudi kupujem par komadov.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Za cene sicer ne vem, ker sem zadnje kupoval pred cca. 3-mi leti.

ŠIVILJSTVO IN SALON ZAVES, ROZMAN JULITA S.P.
Ljubljanska cesta 48, Slovenska Bistrica2310 Slovenska Bistrica , 02 843 18 33

Nazadnje urejeno:

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Moje lamelne zavese nabavil pred dvema letomapri Sencila Jesovnik v MBju. Super zadovoljen z celotno storitvijo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Štuklek, iz Celja proti Vojniku, v Škofji vasi, na levi strani je firma. Men so jih zrihtal pod nepravimi koti in merami. Zelo zadovoljen, pa še dragi niso bili.

http://www.stuklek.si/

Nazadnje urejeno: