Po mojih izkušnjah so tovrsni adapterji rahlo nerodni, ker dobiš relativno dolg nefleksibilen del (original konektor+adapter). Če imaš vse skupaj na mizi in ne tikaš preveč, je recimo ok, imaš pa več šans, da poškoduješ port. Je pa seveda tudi odvisno, kaj hočeš priklopit (za kak receiver od miške/tipkovnice zna bit čist ok). Če že moram, rajši uporabim nekaj takšnega, kot sem zgoraj prilepil. Kjer pa le gre, pa pač ustrezen kabel (USB-C na karkoli drugega).Delock adapter USB 3.1 TipC-USB-A 3.0 Ž 65519
Delock adapter za pretvorbo USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1 Gen2) tip C priključka v USB 3.2 Gen 2 tip A.www.techtrade.si
Delock je ok
Imaš prav, dejansko bom raje kabel vzel.Po mojih izkušnjah so tovrsni adapterji rahlo nerodni, ker dobiš relativno dolg nefleksibilen del (original konektor+adapter). Če imaš vse skupaj na mizi in ne tikaš preveč, je recimo ok, imaš pa več šans, da poškoduješ port. Je pa seveda tudi odvisno, kaj hočeš priklopit (za kak receiver od miške/tipkovnice zna bit čist ok). Če že moram, rajši uporabim nekaj takšnega, kot sem zgoraj prilepil. Kjer pa le gre, pa pač ustrezen kabel (USB-C na karkoli drugega).
Ko smo ravno pri tem. Kateri usb c hub? Pogoj izhod hdmi, vsaj 2x USB A 3.0 in vhod usb c, kateri omogoča polnjenje. Uporabljal bi se na macbook air. Gledal sem nekaj takega
Sem potem kupil tega.
Do sedaj mi Anker še ni zatajil na nobenem artiklu