Kvaliteta naših medijev

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ravnokar sem prebral eno novico na nivoju, pa kateri sem se vprašal: "Kako nizko je mogoče iti?". Res ne razumem, ali so naši mediji nesposobni, naveličani sami sebe, ali pa dejansko ciljajo samo še na "low-IQ" (mogoče sem se slabo izrazil) populacijo. Pa ne govorim samo o 24ur.com, gre tudi za druge medije - televizijo, radije, časopise ... Kam to vodi? Bomo čez leto, dve brali samo še podobno sranje?

In še drugo vprašanje: Kateri tv-kanal, internetna stran, časopis ... z novicami etc. se vam zdi najkvalitetnejši (v Sloveniji)?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
everything turns to yellow
stupid-1.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Pusti ti 24ur, kjer so glavne novice sigurno Paris in Britney, kdaj je katera (povzemam en komentar pod novico) prdnila, rignila vrtala po nosu,... Še bolj na koorac mi grejo pa "paparaci", kot pa novinarji 24ur.
Če želim zvedeti kakšno koristno novico, grem na rtvslo.si

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zakaj je ne pustijo pri miru? meni je prav simpatična, zdaj ko je tako lepo okroglolična. če že sodeluje v bandu s tako glasbo, se mi zdi da skoraj mora bit mal bunkice.
grin1.gif

ne vem, a res ne znajo najti česa boljšega, kot s tem utrujat?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ah, pa sej niso samo tv-mediji taki. Men se zdi, kot da tut večina radijskih postaj (pa ne govorim zdej o posredovanju rumenih novic) cilja na to, da je folk neumen. Neprestano ene butaste nagradne igre, neumni komentarji, voditelji da te kap...Pa ne vem, a Slovenija res ne premore tok dobrih voditeljev, ki nas ne bodo mel za tepce al res večina pada na te fore. Jst sem že zdavnej bojkotirala slovenske radijske postaje, ker so me sam živčno delal, pa čeprav sodim bolj med flegmatike kot med nevrotike. Sej ok, štekam, da na 24ur.com ipd. lansirajo tudi rumeni tisk, a vsake malenkosti tudi ne bi bilo treba objaviti. Ampak ok...če raja hoče...
stupid-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sej to je Ekskluziv. Zame je Ekskluziv kot na tem forumu spam kotiček. Nič kaj pametnega ampak privablja ljudi.
grin1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
brainwash....jah tak to je

če pa komu ni vešč pa naj ne
ne-ne-1.gif
gleda TV, bere časopisov itd....ampak tpo je že pol drugi extrem