Kupujeta se dva skuterja

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Zdravo

2 prijatla kupujeta skuterja tak za po mestu malo, ker se ne splača vozit z avti...
torej en mora bit 50 ccm, drugi je lahko tudi več, ni pa nujno. Morata biti lepo ohranjena, najraje z rednimi servisi, nepotolčena. En hodi gledat oglase in je prava žalost, ko pride na ogled. Za pretepst, kako ljudje lažejo.
cene bi bile rečmo tam do 1500 eur. Leta niti niso važna, bolj poštena ohranjenost in čista vest
grin1.gif

Torej, če kdo ve, kar na dan z besedo, lahko pa dam gsm od katerega, pa se sami dalje zmenite.
Hvala, Lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Za taki denar lahko kupiš že novega CPI Hussara ali Aragona, tudi lepo izgledata, sicer je CPI avstrijska firma se mi zdi. Rabljene zadeve so pa večinoma od mulcev ki komaj zmorejo tankat ali pa jim dol visi kako delajo z skuterjem.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Ampak to ja nikam ne gre, 3,3 km, to ma manj, kot tomosov avtomatik...BT je vsaj 5 KM imel
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ja lej, pol pa bo težka, saj si sam videl da so rabljeni bolj žalost, pač vozi jih mularija ki se jim jebe za neko vzdrževanje pa če je kaka plastika malo počena pa to....

Sicer od teh "znanih" najraje Yamaha Aerox, baje zelo zanesljiv. Čeprav CPI je z kvaliteto precej pred kitajci tak da premisli še enkrat.....

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Kup nej neki od znanih ferm ala aprilia, yamaha,gilera, piagio, peugeot ... z nobenmu od teh ne bo falil. Cpi-ji so sicer lepi, samo imajo enako mašino kot vsi kitajski skuterji tko da tega vsaj jst osebno nebi nabavu.
tongue-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Res to praviš za kitajski motor?

Saj bi kupila dobro firmo, pa so vsi zjahani, zato sprašujem tukaj, če kdo ve za kakega dobrega.

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
cpi je avstrijski scooter kolega ga ima mašina je super, problem so luči, števec ki se zelo hitro pokvarijo.

LP

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Kaj pa garancijski rok? Verjetno to odpravijo?
Ja en zdaj pravi, da bi vzel tegale CPI-ja, drugi pa išče kakšno znano preverjeno firmo.
Hvala

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
ja kolega ima CPI aragon je 2T, kolega pa naj vrame gilera oz. piaggio. Jaz z minarelli mašinami (yamaha,...) nisem bil zadovoljen.

LP

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
si bom kr sposodil temo:
a je kdo gledal skuterje sachs, naj bi bili nemški. gledam tega SX1 na www.leo-pard.eu. ker tisti speedy mi je sicer lep, pa še cenejši je, a ima samo 1,9 kW, ta Sx ima vsaj 2,7 kW. gledam pa dvotaktne, da bo vsaj kam potegnil. ga ima kdo?
lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Bo treba malo po nemških straneh pogledat, Sachs je pri njih priljubljen kot pri nas včasih Tomos, pri nas ga je pa zaenkrat še zelo malo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
To sm tud jaz razmišljal, da bi prodal avto in kupu skuter, itak sam za po mestu, za relacije pa si sposodim od tamale. Sam se vprašam, kaj pa, ko je dež? Al pa mraz, po zimi, to je bl tko tko..

Za 1500ojrov dobiš novga kitajca, sej ma garancijo, pa tud kvar se ne tolk kor mislite. Za ta dnar, bi jaz kupu en in edini motor, Gilera Runner in basta!

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
nova gilera runner je pa 2400 evrov. to je pa kar razlika.
po dežju in mrazu maš različne zaščite, od pleksi stekla, do dekic za čez noge, dežnih vetrovk ipd. na glavi maš pa itak čelado, integralno za mrzle in deževne dni, odprto za lepo vreme. pa si zmagal. dokler mi niso ukradli prejšnjega skuterja, sem se vozil od marca, pa do novembra. se pravi osem mesecev ali kaki dan več. parkiral neposredno ob službi in bil po mestu mobilen kot za šalo.
okej, kitajski mi niso čisto všeč, čeprav keeway matrix že kar zgleda, pa tudi tile sachsi niso čisto napačni. ampak, da bi dal pa 1700 ali več za piaggio, aprilia, yamaha, gilera, za furanje po mestu, pa se mi lih ne zdi.
aja, pa kupil bi novega, nepredelanega, da vsaj vem, kaj se je z mašino dogajalo. pa zaradi garancije. mulci drugače itak vse predelajo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
markoman,

kul, sej štekam, da je motor izredno praktičen ampak še vedno sem v dvomih glede dežja, spolzke ceste in skuter, ki je že tko nestabilen, ne vem no..

Za 1500€ dobiš ohranjeno runnerco, ne kupuj nove, ker mečeš dnar stran, sam ker je nova in nov model, boš dal tolk več, išči ohranjeno, nepredelano z min prevoženih in z rednimi servisi, pa si zmagu.

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
poglej najbolj se ti splača kupiti motor ob koncu sezone.

Jaz sem kupil motor na koncu sezone cena novega je 2.500€ jaz sem ga plačal 1.900€. Imel je 300km ker je bil testen, to je najboljši nakup.

LP

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
ksz...

Če koga zanima, bom v kratkem prodal Runnerja, ker mi že več k 2 leti stoji v garaži
frown-1.gif
), okol 26k km (24k sm jih nardil v prvih 3 letih), nikoli razbit, od predelav samo izpuh (mam tudi orginal doma). Za menjat so gume, kr so te že plastične, akumulator, eno stopalko in desno ogledalo so mi sp***li. Črni deli so mal popraskani, sam to bom vrjetno zrihtal predn prodam, od nalepk je samo številka še gor. Če koga še kaj zanima pa na PM, da ne smetim teme.
runn1.jpg