Kupuj ceneje hrano

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Hellmmans majoneza je najcenej pr Leclercu
zmaga.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Hellmmans majoneza je najcenej pr Leclercu
zmaga.gif

Jo ne jem več že kak mesec in pol in ne moreš vrjet v tem času sem šel iz 112 kg na 105.5 kg in to v zimskem času in v Decembru, ko so polne mize dobrot
Pa ne jem nobene več domače salame, namesto rastlinskega olja uporabljam olivno, jem tud več kuhana jajca, pusta govedina, kruha max.100g na dan prej celo pol kile, več zelenjave gledam tud GI, pečenga krompirja pa pojem 3x manj, kot prej, tuna, če ej olivno not ga odlijem in prilijem olivno in flaše, bi mogu v Leclerk it po tuno. Pa seveda nobene sladke zadeve, nobenh cigaret, akohola, kave.
OK to sem sedasj napisal pa prosm, da ne debatirat o tem več naprej. S to temo sem samo hotel sporočit, da se da kupovat ceneje

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ok ne morem si pomagat, morem vprašat, a ti si se odločil da boš delal samomor? Se boš izstradal?
hysterical-1.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pohvalno in iskrene cestitke za tvojo voljo in dosezen rezultat
cheer.gif

upam, da bos tako tudi nadaljeval
zmaga.gif

Hvala
Seveda bom tako tudi nadaljeval, saj imam ta čas, od kar sem začel hujšat, zelo močno voljo, motivacijo. Sicer pa sem ugotovil, kaj me je tako zelo redilo, ampak ne samo tista bela mezga.

Nazadnje urejeno:

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ok ne morem si pomagat, morem vprašat, a ti si se odločil da boš delal samomor? Se boš izstradal?
hysterical-1.gif

Stardam ne, pojem toliko, da nisem več lačen, včasih pa se najedu zvečer tok, da sem skoraj kozlal in sem mogu it ven mal na svež zrak.