Kupovanje oblačil preko interneta

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Torej, ste za ali proti?

Jaz še nisem nič za obleči ali obuti kupil preko neta.Imam še vedno tisti predsodek, da moram coto nujno pošlatat, otipat material, probat obvezno..Sej čevlje bi še lahko naročil preko neta, ke rimam itak vedno isto številko, vse čevlje, huje je za obleči, ko imam vedno v glavi, kaj pa če mi ne bo prav itd..

V Ameriki je sicer kupovanje oblačil preko neta nekaj najbolj vsakdanjega...Zanima me, kako je pri nas to razširjeno (imaš poplavo internetnih ponudnikov, ki v Slovenijo dostavijo praktično vse, odkar smo v EU)?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Hm, da/ne
Da- bi naročil kakašno dobro stvar, itak, če ti ni prov pošlješ nazaj brez dodatnih stroškov.
Ne- , ker se dostkrat zgodi, da ti ni čisto prav.

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
bi narocil samo v primeru da je nekaj kar sem probal v sloveniji veliko ceneje v tujini. ampak da bi dejansko narocu bi mogla bit taka razlika, da je ni nikjer..

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz pa rada kupujem preko ebaya (DE). Kupujem pa obleke in obutev od Adidasa. Za enkrat je bilo še vse ok, res pa je, da pri cunjah kupujem samo tiste oprijete modele in še to št. 34 ali 36, tako da mi res ne more biti preveliko. Težave bi imela le s hlačami, ker si jih ne bi upala naročiti, saj mi po vsej možnosti ne bi bile prav (je preveč stvari za gledat pri hlačah - boki, dolžina...).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem tudi že precej stvari kupil prek neta, res pa, da le od G-star-a, ker poznam materiale, številke..., kupil sem že vse od jaken, kavbojk, t-shrtov, puloverjev..., še nikoli se nisem zafrknil.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ne.
Sem poskusila parkrat preko katalogov,pa imam potem samo delo s pakiranjem in vračanjem paketa nazaj...
Problem je ker so od firme do firme številke različne...ne maram nekaterih vrst materialov...včasih je kak čuden kroj.
Mogoče bi si upala naročiti še kako majčko - vsega ostalega pa definitivno ne.

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Jaz pa zelo rad naročim kak adidas model čevljev iz tujine ker pri naših ciganskih online štacunah ni nič pametnega, številko pa itak vem
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst si tut pri Quelle ali pri Neckermann kaj vzamem...če kaj ni ok, vrnem in ni sile. Kakšne stvari so res šodr, kakšne pa čist solidne, sploh če si bolj "sezonec" glede oblačil tko kot jst, ki se vsega hitro naveličam
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Jaz pa zelo rad naročim kak adidas model čevljev iz tujine ker pri naših ciganskih online štacunah ni nič pametnega, številko pa itak vem
cheer.gif

In preko katere strani naročaš adidaske online?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz prek neta naročujem predvsem majice s kratkimi in dolgimi rokavi. Pri teh se mi zdi, da se težko uštejem, pa še ameri imajo zelo ugodne cene ...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
bi bilo dober če bi kdo kak link dal....da še drugi mal pogedam....sploh net štacun ki pošiljajo v slo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Jaz prek neta naročujem predvsem majice s kratkimi in dolgimi rokavi. Pri teh se mi zdi, da se težko uštejem, pa še ameri imajo zelo ugodne cene ...

Imajo ugodne cene če kupuješ pri njih, drugače se pa zaradi carine ne splača
smile-1.gif