Kupim netbook iz mobitelove akcije

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Kot že pove naslov, kupim netbook iz mobitelove akcije Lenovo IdeaPad S10-2. Kupim novega nerabljenega (za darilo). Če bi kdo samo podaljšal naročnino na instant internet pri mobitelu, netbooka pa ne rabi, bi ga jaz vzel. tistemu, ki bi sklenil/podaljšal naročnino, nudim 120 evrov (če je cena netbooka 130 evrov v akciji) oziroma po dogovoru (če je cena v drugem paketu nižja, pač se zmeniva za določen znesek, da jaz vidim, kaj se mi splača). Narediva tako, da greva skupaj na mobitelov center, zrihtamo, jaz dam keš in to je to. Se pravi plačam ceno netbooka v akciji (so različne) in glede na to še nagrado kupcu (če je cena samo 55 evrov, dobi kupec 200 evrov).
a bi bil kdo za taki biznis?
Sam nebi sklepal naročnine na instant internet, ker mamo internet doma, rabim pa netbook za darilo.
kontakti preko zasebnih sporočil.
lp in hvala za morebitne ponudbe.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3286_HLSNBI680_Prenosnik_Lenovo_IdeaPad_S10-2_N280_bel

Drugač je pa 350€
grin1.gif
Na bolhi je potem od 290€ naprej.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja, saj vem koliko kje stane, ampak pač želim prit ceneje skozi. pač če bi nekdo rad samo zaslužil, ima ziher kupca. jaz profitiram 40 evrov, oseba ki comp kupi pa zasluži do 200 evrov v eni uri. biznis ko biznis ...
sicer bom vzel novega eee-ja pri mimovrste za 293 al pa neki hp al kaj je že, pri big bangu za 280.