Kumarce

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Njami!
grin1.gif

Klik

Še dobro, da mamo doma vložene!
write.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Madona, iz ene pakunge kumaric bodo zdaj delali vesoljno afero. To so običajne stvari in se dogajajo povsod. Še najlepše je tam, kjer so sestavine tako fino zmlete, da se ne opazi nogic, glavic in čreves glodalcev ter še česa.

Me pa ne bi čudilo, če bi se na Merkator spravil nekdo z razlogom. Vsa zgodba mi je veeeeliko preveč umetna.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Meni se to ne zdi nič takega, kaj moreš, pač se je zgodilo. Kaj vse pojemo, pa še ne vemo ne.

Tud meni se zdi da res malo pretiravajo, na 24 ur so tako reč naredili in tako zavzeto razlagali da so v drugih kozarcih še ostali deli te miši, je zgledalo tako, kot da delajo dobro antipropagando za mercator.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Spletna stran proizvajalca: Horker. Imajo vse potrebne mednarodne certifikate in par nagrad.

printscreen njihove strani
186113-stran.jpg

Priponke

• 186113-stran.jpg
    186113-stran.jpg
    112,2 KB · Ogledi: 269

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja jest tud mislim da se pač to zgodi! sej tm v fabriki zihr ni vse sterilno, in tud kakšna miš se najde med kakšnim tekočim trakom, bazenom z kumaricami........

jest bi pač pričakoval kakšno fino odškodnino, to je pa to! v medije sploh verjetno ne bi dajal!

sicer pa, naj dokaže da je tak kozarec kupil? kolikor je na slikah vidt, bi težko spregledal v trgovini to, pa k zlagaš iz vozička, pa v vrečko......

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Meni se to ne zdi nič takega, kaj moreš, pač se je zgodilo. Kaj vse pojemo, pa še ne vemo ne.

Tud meni se zdi da res malo pretiravajo, na 24 ur so tako reč naredili in tako zavzeto razlagali da so v drugih kozarcih še ostali deli te miši, je zgledalo tako, kot da delajo dobro antipropagando za mercator.

a doma ti tut po pultu lezejo ščurki pa miši
stupid-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst morm čim manj razmišljat o tem, kaj jemo, kolk je sterilno, ipd...če ne me prime, da bi nehala jest...ker pa preveč rada (dobro) jem in si zato raje predstavljam nasad zelenih kumaric, nekje boguizanoga, kjer ni izpušnih plinov in jih greje toplo sonce...pa ni tm nobene ozonske luknje...
grin1.gif

Ne res, če razmišljam o takih stvareh se mi kr dviguje, sam če pomisliš...va afriki bi te kumarice pojedli z mišjo vred...
grin1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Kokr sm jst obveščen, za mercator dela eta kamnik... Samo ne vem pa kje filajo... Je od kolega foter v eti zaposlen in je reku,da majo štale z mercatorjem, ker je to ful zguba. Tko da ne vem kje so našli mađarsko. Mogoče je samo antireklama??? Itaq se bo kumarce naprej kupovalo. Sam pogledal bomo,da ni kake stvari, ki ne paše v kozarec zraven

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
ta kozarec je kupila kolegica prejšnji teden, katere slike sm dubu tut na mail. Tako da to ni izmišljeno.
lp
susto

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja možno je dvoje:
1. dodatna "polnitev" v sami tovarni z ostanki samomorilsko razpoložene miške.
2. dodatna polnitev v Sloveniji, namestitev na Mercatorjevo polico in upanje na medijsko blamažo.

Mogoče je samo opozorilo, kaj lahko sledi....

Dejansko bi se veljalo vprašati, koliko smo potrošniki sploh varni pri nakupih v (katerikoli) večji trgovini. Trgovci itak ne morejo imeti stalnega nadzora nad izdelki. Kakšen pacient ali človek z namenom lahko zlahka doda kaj v večino izdelkov.
Na sami lokaciji trgovine morda ne ker so povsod kamere. Lahko pa izdelek kupi, odnese domov. Si vzame čas, ga lepo odpre, doda notri, lepo zapre in prešverca nazaj v trgovino ter pusti na polici. Pri vhodu v trgovino te itak noben ne čekira in lahko prineseš notri skoraj kar koli.

Za začetek se lahko nekdo loti jogurtov, moke, mleka, raznih sladkarij. V vse te stvari zlahka vstaviš tanko injekcijsko iglo, špricneš notri kaj estetsko nagravžnega (da o drugih opcijah niti ne razmišljam) in je to to.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Mah, to je en navaden nateg....tudi jaz grem lahko sedaj kupit npr. kozarec rdeče pese jo odprem, vržem notri belouško in zadevo pustim stat par dni. Ko je belouška tako par dni v paci...pa vzamem aparat, slikam in pošljem po mailih. Mail opremim z besedilom....
Mrzlokrvna žival našla zadnje zatočišče v Merkatorjevi rdeči pesi! Stranka pretresena! Kaj sledi, morda bo drugič v kokicah čakal modras in pičil malega otroka...
V Slovenski novicah bi bil sigurno ogromen oboldan članek z naslovom: NEVARNOST IZ KONZERVE!!! in nadaljevanje članka: Upokojenka z najnižjo slovnesko pokojnino, Rozalija Hudoklin si je po sedmih mesecih odtegovanja od ust končno privoščila kozarec vloženih kumaric. Vsa vesela je z bergljami drobencljala proti svoji mali neogrevani, polne vlage in bakterij polni kletni sobici. V mislih se je že poigravala z mislijo na vložene kumarice, ob mislih na kumarice se je v mislih vrnila v svojo mladost...pomislila je, hm, le kdaj so mi tako zapasale...ja seveda, mesec dni po vaški veselici (fasala je luleka...)... Drobencljanje proti revnemu delu mesta se je prepletalo z mislimi na prezgodnjo nosečnost in pričakovanjem odličnega kislega pasteriziranega okusa. Rozalija je po dveh padcih zaradi neurejene infrastrukture le prišla do vhoda v svojo malo sobo....po vstopu v sobo, se je najprej udarila v kapnik, ki je posledica stoletnega pronicanja dežja skozi razpadajoče strope...ob isti kapnik se je udaril tudi Napoleon ob obisku Ljubljane....
In kot pravijo kdor čaka dočaka. Prišel je težko pričakovani trenutek odprtja kozarca kumaric. Vendar je na svetu žal tako, da se tudi najlepša pričakovanja sprevržejo v tragedijo in obup....(Tavčar je to nakazal v Cvetje v jeseni....Meti je od sreče odpovedalo srce)...no naši upokojenki ni odpovedalo srce, ker slabo vidi je zaužila tudi nepovabljenega kopalca v kozarcu, malo miško....in dobila mišjo mrzlico. V grenkem obupu je preminila malo pod kapnikom....Svojci so pretreseni, hčerka zahteva odškodnino!

To je čisto navaden nateg, morda celo plačan s strani konkurence oz. konkurence polnilca kumaric....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
stvari se dejansko dogajajo. v tuševem sladoledu so sorodniki našli otroške uhane. so pisali prijazni teji stuša pa ni blo odgovora. kak so pol rešli ne vem.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Drugič, ko boš jedel tvojo najljubšo hrenovko ali pašteto se vprašaj kaj ješ, bolje da ne veš.
Znanec, ki dela v znani mesnici vedno reče, da on v življenju ne poskusi več hrenovke, od kar je videl kaj vse not zmečejo.

Še en primer, ko je moj prijatelj v pašteti (naši najbolj znani) našel noht.... še na bivšem suxu je neko dokumentiral kaj je našel v pločevinki iz hoferja...

A zdej pa men lezejo ščurki po kuhni al kaj? hotel sem povedati, da se mi ne zdi nič čudnega, saj je še precej več drugih stvari ki pa se ne govorijo vedno v javnosti.

Pač včasih pade kaj vmes, pa ne bo zdej konec sveta zaradi tega. Jaz bi pač vrgel kozarec v smeti, verjetno ga ne bi več kupil, sekiral se pa nebi, mogoče se bi mi edino tista miška malo smilila