Kuhinjski robot Bosch MUM4756EU

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Hej vsem.

Zanima me, ali ima kdo ta kuhinjski robot Bosch MUM4756EU (Link) doma in kako je zadovoljen z njim?

Kaj menite, ali je nastavek za mletje mesa dovolj močan, da zmelje meso za kakšno kosilo? Ali mu manjka kakšen nastavek, ki bi ga bilo fino imeti v kuhinji?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Nimam tega modela ampak mogoče serijo, ki je malenkost slabša. Mesa sicer nisem še z njim mlel, ti pa povem, da je ta mašina zlata vredna.
Menim, da ima Spar trenutno eno akcijo. Sicer ne za ta model ampak takega kot ga imam jaz.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Super zadeva, poleg vsega imamo še nastavke za "metrske piškote", nastavek za pasiranje, nastavek za mletje orehov.
Tudi meso smo že mleli.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Torej je dovolj močan, da zamesi npr.: testo za krofe, če daš 1 kg moke (ali to samo prodajalec trdi)?

Dobim pa ga za nekaj manj kot 200 EUR. Se Splača?

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Mam tud nastavk za mletje mesa.

Od takrat ga vedno meljemo doma in je zelo uporabno.

Trenutno majo neki od Boscha v Spar akciji. Mal poglej, pa pol dokupi kar te zanima.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Zdi se, da se to ni v 20-ih letih skoraj nič spremenilo. Tako dolgo imam nekaj podobnega sam. Meso se da mleti, kupil sem dodatno ploščo z večjimi luknjami za kake drugačne želje. V tem času mi je crknila ona pokončna posoda (ala sokovnik) in pa enkrat je bil na servisu, ker je plastični zobnik šel po gobe (obraba).
Po mojem je moj malo manjši in nima ožemalnika. Ampak je zdržal 20 let. Rabimo ga nekajkrat na teden. Npr. vsakih nekaj dni mesimo za kruh. To je najbolj pogosta uporaba. Meljemo orehe, občasno meso. Stepanje smetane in izdelava kakšnega peciva... Mislim, da je stvar trpežna (če je še približno enaka, kot je bila).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Mi smo ga kupili tudi okol 20let nazaj, pa je skoz isti, razn ta model iz linka k je neki srebrn. Dela pa stvar super, mel smo miljon nekih nastavkov pa je vse spilalo, meso se da pa sigurno normalno zmlet za domace kosilo.