Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej ali odvod v "steno" ali pa rozete sploh ne montiraš oziroma jo daš gor okrasno.
V primeru, da boš uporabljal na "filter", je potrebno ogljeni filter še dokupiti, poleg je mrežasti, ki se seveda pere, ampak ogljeni je še bolj učinkovit in se montira za mrežastim.
Da se še jaz vrinem v to temo...
Tudi sam sem v fazi kupovanja nape, pa me zanima, ali ogljeni filtri dejansko tako prečistijo zrak, da je učinkovitost takšne nape primerljiva z napo z odvajanjem zraka iz prostora?
Kako pogosto pa je potrebno menjati ogljene filtre?
Hvala za odgovor!
LP
Ogljeni filter uporabiš takrat ko ni možen priklop nape na dimnik. Če je možno, sploh ne glej za to rešitvijo. Ogljeni filter čisti nečistoče, res je, samo sopare pa ne mroe prečistiti, tako ti vse ostaja v hiši.
Je pa res, da če imaš pasivno hišo potem drugega kot ogljeni filter itak ne pride v poštev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.