Kuhinja!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.569
1.808
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Prišel je čas, ko bo treba zamenjati kuhinjo. Mi kdo priporoča kakšnega cenovno ugodnega prodajalca, ki tudi dostavi in sestavi, ter na začetku izriše kuhinjo preko računalnika? Kdo ve, koliko pride meter kuhinje, klasične, ne maram preveč modernih stvari? Na kaj moram paziti, kaj naj dam po tleh itd.?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.569
1.808
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Po tleh pa asfalt?
evil.gif

Resno?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Res je, ampak smo razvajeni riti. Sam ga nimam v kuhni, pa mi draga pozimi vedno pod nos meče teh 150€ za električno blazino.

Dejstvo pa je, da draga pozimi malo hitreje skuha in zapravi manj štroma
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
električni je samo porabnik energije..preden se ogreje, je že tok skuril, da ti kosilo zažgeš..in obratno..kosilo že kuhano preden da kaj od sebe

bolj butaste investicije od talnega na strom ni..je pa smiselna, če si pripravljens trom met skoz na ON

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Prišel je čas, ko bo treba zamenjati kuhinjo. Mi kdo priporoča kakšnega cenovno ugodnega prodajalca, ki tudi dostavi in sestavi, ter na začetku izriše kuhinjo preko računalnika? Kdo ve, koliko pride meter kuhinje, klasične, ne maram preveč modernih stvari? Na kaj moram paziti, kaj naj dam po tleh itd.?

Meter kuhinje ponavadi pride od 350 pa do 1000€ in dlje... vendar je to bolj taka ocena cene, saj moraš praktično upoštevat samo sestavo kuhije... koliko predalov, kakšno okovje, kakšni mehanizmi za predale, kakšen pult (masiva, kamen , ultrapas, kerrok), kakšna vratca (masivna gladka, masivna z okvirji, furnirana z intarzijami, furnirana z preklopom bočnega furnirja, furnirana z črto furnirjem in za vse tukaj pomembno kateri les...ali so vratca iz iverala (najcenejša izvedba)...ali je nad pultom na steni obloga...in še in še in še v skorajda neskončnost. Najcenejši so ročaji
smile-1.gif

Kaj boš dal po tleh? Prvi je parket... potem je parket v kombinacijami s ploščicami...potem je topli pod....potem so samo ploščice...nazadnje je pa laminat ki je novodobni jajc od jajca...moje mnenje
smile-1.gif