Kromirana ogledala

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Kaj naj pogleda na ebay-u gdo kvalitetno kromira ogledala
confused-1.gif

lp

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Da ne boš slučajno dal na omego, saj ne voziš wv ali pa audi.
wink-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Spet en wanabe bosanac tak ko en moj bivši šef isto wanabe bosanac pa na audija krom to je tako pedersko ko se ga sam spomnim mi pride da bi ga useko tam nekam za buču kretena enega.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Spet en wanabe bosanac tak ko en moj bivši šef isto wanabe bosanac pa na audija krom to je tako pedersko ko se ga sam spomnim mi pride da bi ga useko tam nekam za buču kretena enega.
Moje mišljenje, sicer ne tako kritično izrečeno, ampak ga delim.
Citat:
Pri audiju majo pri S, S-line in RS seriji vsi krom ogledala! Vsi k kupjo so po tvoji logiki bosanci!
Nekaj je SERIJSKO, nekaj pa WANNABE čapac stil. In brez zamere, če da tole slučajno gor na Omego bo čisti čapac stil, saj nobena Omega tega ni imela serijsko. Potem samo še krom šarky manjka na strehi, pa CD na vzvratnem ogledalu.
cheer.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sm odgovarju @bokyto-u! On je reku, da na audija dajejo krom.
Jaz sem pa tebi
grin1.gif
.

Nč, grem po A4-ko 1.6 benz, železne feltne s pokrovi, gor bom pa dal krom ogledala.
cool-1.gif

Pol grem pa lahko samo še v Bosno in bom glavni tam dol.
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
ne pozabi na krom dodatke (nalepke) za kljuke in vse ostale možne obrobe (okoli luči, oken, tablice, ..) in pa seveda krom šarkec na strehi, po možnosti z modro led diodico na vrhu
cool-1.gif

edit: damn, še na une krom pršilce vode za vetrobransko steklo sem pozabil, itaq da tudi z ledicami, to je must have ejga
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ne pozabi na krom dodatke (nalepke) za kljuke in vse ostale možne obrobe (okoli luči, oken, tablice, ..) in pa seveda krom šarkec na strehi, po možnosti z modro led diodico na vrhu
cool-1.gif

edit: damn, še na une krom pršilce vode za vetrobransko steklo sem pozabil, itaq da tudi z ledicami, to je must have ejga
grims-1.gif
Hebat ga, se vidi, da sem že malo iz tega biznisa. Precej podabu.
redface-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Pri audiju majo pri S, S-line in RS seriji vsi krom ogledala! Vsi k kupjo so po tvoji logiki bosanci!
bonk.gif

Naš s-line nima
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
bonk.gif

Čisto nobena S ter RS serija nima serijsko kroma na stranskih ogledalih.
wink-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
bonk.gif

noben serijski Audi nima kromianih ogledal.
S in RS izvedbe imajo aluminijasta ohisja ogledal ki so polirana mat ali pa sijoce.
Vse kaj je krom so cenena kromiana plasticna ohisja ogledal.