Moje mišljenje, sicer ne tako kritično izrečeno, ampak ga delim.Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Spet en wanabe bosanac tak ko en moj bivši šef isto wanabe bosanac pa na audija krom to je tako pedersko ko se ga sam spomnim mi pride da bi ga useko tam nekam za buču kretena enega.
Nekaj je SERIJSKO, nekaj pa WANNABE čapac stil. In brez zamere, če da tole slučajno gor na Omego bo čisti čapac stil, saj nobena Omega tega ni imela serijsko. Potem samo še krom šarky manjka na strehi, pa CD na vzvratnem ogledalu.Citat:
Pri audiju majo pri S, S-line in RS seriji vsi krom ogledala! Vsi k kupjo so po tvoji logiki bosanci!
Jaz sem pa tebiCitat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sm odgovarju @bokyto-u! On je reku, da na audija dajejo krom.
Hebat ga, se vidi, da sem že malo iz tega biznisa. Precej podabu.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ne pozabi na krom dodatke (nalepke) za kljuke in vse ostale možne obrobe (okoli luči, oken, tablice, ..) in pa seveda krom šarkec na strehi, po možnosti z modro led diodico na vrhu
edit: damn, še na une krom pršilce vode za vetrobransko steklo sem pozabil, itaq da tudi z ledicami, to je must have ejga
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Jaz sem pa tebiCitat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sm odgovarju @bokyto-u! On je reku, da na audija dajejo krom..
Nč, grem po A4-ko 1.6 benz, železne feltne s pokrovi, gor bom pa dal krom ogledala.
Pol grem pa lahko samo še v Bosno in bom glavni tam dol.
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Pri audiju majo pri S, S-line in RS seriji vsi krom ogledala! Vsi k kupjo so po tvoji logiki bosanci!
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Naš s-line nima
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi: