Križišče Črnuče

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
A mogoče kdo ve ali so kaj spremninjali interval na semaforju v Črnučah, med trzinsko obvoznico in dunajsko?

Sicer je res konec dopustov, ampak take kolone iz Trzina proti semaforju na koncu Črnuč, tudi pred poletjem ni bilo? Pa se ne vozim v špici, ampak malo kasneje.

In zdaj mi zgleda, da stojita 2 vozna pasova zato, da lahko domačini iz Črnuč malo hitreje pridejo ven? Me zanima kako stanje bo oktobra, ko pridejo še študenti na cesto.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ko se vozim v te smeri zjutraj, ob cca. 6h, je enako, kot je bilo do sedaj. Vsaj odpira se po enakem ritmu semaforjev iz Trzina, kot se je prej.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Verjamem, da ob tisti uri ni razlike. Danes sem šel verjetno v "prime time", stoječa kolona se je začela ene 50m pred bencinsko v Trzinu. Ko pa prideš končno do križišča, vidiš da iz Črnuč čakajo max 2 intervala, mi pa sedaj pomoje ene 10.
Sem našel enega iz Črnuč in pravi, da ja, imajo interval za ven sedaj daljši.

Sicer nisem strokovnjak za promet, ampak laično bi rekel, da je ustavit glavno vpadno dvopasovnico, zato da lokalci lahko pridejo hitreje ven, neumnost. Mogoče kdo ve kdo je zadolžen za urejanje teh semaforjev?