krema za celjenje koze na obrazu

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
od britja se mi na istem delu obraza konstantno vnema (mozolj tak globinski, ocitno se mi je dlaka not zarasla al ne vem kaj) in jaz pametnjakovic sem si skoz stiskal in pritiskal itd. zdaj pa mam flek, ki noce zginit nikakor, vrjetno bom ga mel tam do konca zivljenja
frown-1.gif

kero kremo naj kupim, da omilim posledice? vprasam tu za hec, itak grem do lekarnarja, vrjetno tudi do zdravnice...

bravo jaz
stupid-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Contractubex krema - samo ne vem, če se dobi pri nas, včasih je bilo treba ponjo v Avstrijo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
To kremo sem kupila v eni od LJ lekarn l. 2003, tako da bi jo skoraj še vedno mogli imet.
Ena mi je pred kratkim razlagala, kako pri celjenju pomaga domača krema od ognjiča.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
To je flek al gre za ''odprto'' rano? Te koža tam skeli al je samo drugačen pigment? Če gre resnično za flek od mozolja, kupi v lekarni Avene Diacneal in maži vsak večer na čisto suho kožo (cca. 15€). Glikolna kislina in retinoidi so edino kar pomaga. Kar ti drugega pravijo, ti lažejo (domače žavbe itak ''zmagajo''). Pa vedet moraš, da včasih teji flaki od mozoljev ne izginejo tudi več mesecev, zato vztrajaj!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ob uporabi retinoidov in kislin je seveda obvezna uporaba krem z zaščitnim faktorjem vsak 15.
Drugače je pa kontrakel super, samo se res potrudi, da jo nanašaš 2-3x na dan, sicre nima smisla.

lp

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Dermatix je odlična zadeva(silikonski gel), probal osebno po praski od psa - ne pozna se več nič, zgine brazgotina ter rdečica zaradi nje.