Kranjski pajek

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Se mi v sredo mudi na fizioterapijo v zdravstveni dom.
Zavijem proti plačljivemu parkingu, ker drugje pač ni prostora in evo, pot zaprta zaradi odvoza napačno parkiranega vozila. Čaka nas 7 avtomobilov v obe smeri, redar popisuje avto, voznik pajka pripravlja kamionček za odvoz. Meni se mudi, ker imam v ZD določeno uro in to redarju tudi povem. On pa z vso aroganco meni, da če ne vidim intervencijske luči na kamionu in da oni pač z vso pravico meni preprečujejo dostop.
So mi šli kar lasje pokonci!
jezen.gif

Že itak imajo kranjski redarji nenormalno veliko pooblastil, sedaj pa lahko oni še ovirajo promet kakor se jim zdi.
Kolikor je meni znano, naj bi se odvoz napačno parkiranega vozila vršil le, če predstavlja oviro ali nevarnost za udeležence v prometu in pešce. Tukaj pa ni šlo ne za eno ne za drugo. Čakati sem moral okoli 10 minut, kar ni malo če se ti mudi.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pa si hkrati z dopisom na alter.si to poslal tudi na ustrezno službo v kranju?

LP,
PIC

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Sem že videl, da je pajek v kranju zaprl celo koroško cesto, da je naložil ob cesti parkiran avto (pri banki). Je tud trajalo ene 10min.
Pa njih q briga varnost, važno da lahko čimveč pokasirajo.

Jest sm pa tud mislil, da pajek sme odpeljat le če koga nepravilno vozilo ovira. Koga je pa oviral avto na sliki? Mislim rdeči avto, za kamion je jasno.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tema za novice, pošlji mal naokoli, bo hitro prišlo po interni pošti,naj ga nehajo srati.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
pravilnik o pajkanju v Kranju: http://www.uradni-list.si/1/content?id=56857

3. člen

Nadzorni organ lahko za nepravilno parkirano vozilo izda odredbo za odvoz tega vozila s pajkom, če ugotovi, da to vozilo ovira ali ogroža druge udeležence v cestnem prometu in je odvoz opredeljen v zakonu o varnosti v cestnega prometa ali v odloku o ureditvi cestnega prometa v Mestni občini Kranj.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Torej je strokovni redar strokovno ocenil, da je osebno vozilo na zelenici nevarno za promet in ga dal strokovno odstraniti.
bonk.gif

Človek sploh ne ve več, ali bi se nad dejanji naših javnih služb smejal ali jokal.
Čedalje bolj nas j....

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Bolje preberi, nikjer ne piše, da mora biti redar strokoven ali da mora strokovno oceniti. Dovolj je že, da subjektivno ugotovi.
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
pravilnik o pajkanju v Kranju: http://www.uradni-list.si/1/content?id=56857

3. člen

Nadzorni organ lahko za nepravilno parkirano vozilo izda odredbo za odvoz tega vozila s pajkom, če ugotovi, da to vozilo ovira ali ogroža druge udeležence v cestnem prometu in je odvoz opredeljen v zakonu o varnosti v cestnega prometa ali v odloku o ureditvi cestnega prometa v Mestni občini Kranj.

Edini ki je oviral cestne udeležence, je bil pajek.
crazy1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Bolje preberi, nikjer ne piše, da mora biti redar strokoven ali da mora strokovno oceniti. Dovolj je že, da subjektivno ugotovi.
wink-1.gif

Moj predlog: naj virtuoz poklice redarstvo, zahteva nekoga, ki nadzoruje redarje oziroma ki je odgovoren za njihovo opravljanje delovnih obveznosti, omeni, da ima sliko kjer pajek ovira pot do zdravstvenega doma (morda celo intervencijsko pot z nekaj malega srece ?), na njej vidnega proiblematicnega redarja, ki je bil za povrh se zaljiv in se je za podporo svojih zalitev izgovarjal na "titulo"funkcije, katero so mu podelili v okviru obcinskega redarstva (torej predstavlja s izpadi mesto redarstvo - je to njihova politika delovanja v odnosih z obcani ?), pojasni celotno zgodbico itd.

Bistveno je, da se pogovarjas z nekom, ki je odgovoren za vse skupaj. Redarju seveda dol visi, ker dobi tistega minilmalca za to, da se izpostavlja vsem tezakom po vrsti in tvega svojo rit, zato ni nic cudnega, da je zoprn, se posebej ker ne pricakuje nobenih posledic niti ce tam neupraviceno spila nekaksnega serifa, ampak tisti, ki sedi za njim v fotelju, ima pa precej bolj udobno funkcijo in mu ne bo prav prevec vsec ce lahko pride do disrupcije v njegovem vrticku. padalo bo povsod, ampak vec kot tiste kazni tako ali tako ne mores dobiti, torej bo priletelo nekaj se na koga drugega ...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Na sliki ne vidim redarja, ampak voznika pajka. Redar obvesti pajkarja in ******, pajkar je potem dolžan naročeno vozilo odstraniti kakor ve in zna, ker se mi zdi da je privat in dela čez koncesijo.

Redarjem je precej greben zrasel zadnje čase, če jim še radarje potalajo bomo globoko v peezdi.

Sliko pa poslat na

Žurnal

MO Kranj "Kr' povej"

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Moj predlog: naj virtuoz poklice redarstvo, zahteva nekoga, ki nadzoruje redarje oziroma ki je odgovoren za njihovo opravljanje delovnih obveznosti, omeni, da ima sliko kjer pajek ovira pot do zdravstvenega doma (morda celo intervencijsko pot z nekaj malega srece ?), na njej vidnega proiblematicnega redarja, ki je bil za povrh se zaljiv in se je za podporo svojih zalitev izgovarjal na "titulo"funkcije, katero so mu podelili v okviru obcinskega redarstva (torej predstavlja s izpadi mesto redarstvo - je to njihova politika delovanja v odnosih z obcani ?), pojasni celotno zgodbico itd.
In kaj misliš da se bo zgodilo? Redar bo kvečjemu pohvaljen, saj je celo presegel svoje delovne obveznosti in pokasiral celo več, kot mu dovoljuje zakon

Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Bistveno je, da se pogovarjas z nekom, ki je odgovoren za vse skupaj. Redarju seveda dol visi, ker dobi tistega minilmalca za to, da se izpostavlja vsem tezakom po vrsti in tvega svojo rit, zato ni nic cudnega, da je zoprn, se posebej ker ne pricakuje nobenih posledic niti ce tam neupraviceno spila nekaksnega serifa, ampak tisti, ki sedi za njim v fotelju, ima pa precej bolj udobno funkcijo in mu ne bo prav prevec vsec ce lahko pride do disrupcije v njegovem vrticku. padalo bo povsod, ampak vec kot tiste kazni tako ali tako ne mores dobiti, torej bo priletelo nekaj se na koga drugega ...
Tisi za redarjem v fotelju, ki je redarja napotil da kasira vse vprek, nabira kazni kjer je upravičeno in kjer ni, ki je redarju nabil normo...se pa tud ne bo sekiral, še manj pa odpustil kuro, ki mu nese zlata jajca.
Redar bo kvečjemu pohvaljen, saj lepo skrbi za proračun, kar je njegova naloga.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Še premalo jih odpeljejo, na desetine bi jih morali po Kranju......

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Na sliki ne vidim redarja, ampak voznika pajka. Redar obvesti pajkarja in ******, pajkar je potem dolžan naročeno vozilo odstraniti kakor ve in zna, ker se mi zdi da je privat in dela čez koncesijo.

Redarjem je precej greben zrasel zadnje čase, če jim še radarje potalajo bomo globoko v peezdi.

Sliko pa poslat na

Žurnal

MO Kranj "Kr' povej"
Redar stoji zadaj za rdečim avtomobilom in nekaj piše.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
wink-1.gif
Če opravlja to službo, mora biti za to tudi strokovno usposobljen. Torej je vsako njegovo službeno dejanje strokovno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
redarji..... saj težko kaj pametnega povedat čez dripce z osnovno šolo, ki so na 2 mesečnem tečaju dobili uniformo s katero lahko terorizirajo celo mesto
bonk.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Sliko pa poslat na

Žurnal

MO Kranj "Kr' povej"

Tu kar koli napišeš nič ne ukrepajo oz. se to ne opazi, se pravi je enkao kot da nisi nič "povedal".