Kraja koles s pomožnim motorjem

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Zdravo!

Danes so mi med 9.45 in 12.45 uro iz parkirišča za kolesa na Šubičevi 2 (nasproti Gim. J. Plečniika) urkadli kolo s pomožnim motorjem znamke Piaggio - Ciao. Kolo je bilo zaklenjeno s ključavnico. Prijavil sem tatvino, dal serijske številke in opis. Če kdo prepozna kolo naj me prosim pokliče na 040/583-837.

Izgled:
Črn okvir, bela lita (4-kraka) platišča, ročke bele.
Športni izpuh (črne barve)
Na levi strani nalepki Akrapovič offroad in Zastava, na desni pa znak Ciao in še ena nalepka Akrapovič.
Kolesu sem včeraj odstranil ogledalo, saj je bilo poškodovano.
(prilagam še sliko)

!!!

V zadnjih dveh tednih so mojim trem znancem ukradli Ciaote. Prvega v Podutiku, drugega in tretjega pa pred Gim. Šiška.
Vsi Ciaoti (moj in ostali trije) so bili zaklenjeni.
Policija pravi, da se zavedajo problema kraje v Šiški a oni ne morejo nič.

Če kdo ve karkoli naj prosim pokliče!

lp, nejc
347082-ciao.jpg

Priponke

• 347082-ciao.jpg
    347082-ciao.jpg
    25,7 KB · Ogledi: 332

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
U pm, sm mel zgleda sv. srečo, cca 14 dni nazaj v šiški (pr bazenu ilirija), jim je na mojem ratal pleteno ključavnico samo do polovice precvikat.

Res si nism mislu da te zadeve tolk kradejo, to ni več normalno v tej LJ..

Da ti bo policija kej našla, je pa tut utopija
bonk.gif
so sposobni ko...

Nazadnje urejeno:

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
policija je pač policija... kot da tak motor predstavja tak strošek, da ga neb mogl kupt za vabo. Pač bi se en prpelav na območje, kjer jih na veliko kradejo in bi počakal na "tatove"... Sam verjetno bi drug dan bral v dnevnih novicah, da so jim ga med zasedo spizdl..
grin1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A si ti ja nor. Med tem ko bi oni čakali na lopove bi v sosednji ulici šlo nešteto avtomobilov namesto 50 56. Take norce je ja treba ustavt saj so tempirana bomba ko tako brezglavo divjajo.
bonk.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Fino, da kradejo kolesa s pomožnim motorjem ... je vsaj manj možnosti, da sunejo moje par let staro kolo - mimogrede, v šestih letih, odkar sem v LJ so mi ukradli že pet koles, nekatera izmed njih so bila v takšnem stanju, da sem bil že prav vesel, da sem se jih znebil.
smile-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Ma kradejo kar jim pride pod roke

Men so tud 14 dni nazaj hotl ukrast GPZ-jca
mamu jim lopovsko!!
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz se včasih vprašam kako bi reagiral da bi prišel iz bloka in videl enega narkiæa ki mi ketno cvika....sploh si ne predstavljam.
10.gif
Se je komu že to zgodilo da je prišel ravno ko so mu kaj kradli?

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Jaz se včasih vprašam kako bi reagiral da bi prišel iz bloka in videl enega narkiæa ki mi ketno cvika....sploh si ne predstavljam.
10.gif
Se je komu že to zgodilo da je prišel ravno ko so mu kaj kradli?

Malo off topic: kolega je razlagal, kako je en njegov znanec prišel do svojega avta, ko je ravno narkič vlekel radio iz armature. Tip lepo mrtvo hladno vpraša "A lahko kaj pomagam?" in narkič "Neee, saj gre...". Tip pa "Veš, tle je pa en problem. Tale avto je moj". Narkič se use*je in hoče spi*dit, pa ga tip (baje omara) prime, potegne do pločnika in zloži na tla. Pol mu pa prime roko, jo položi med rob pločnika in cesto in pohodi. Seveda mu polomi vse prste... Pol ga je samo še brcnil v rit in nagnal.

Če kdo mene vpraša, vsaka čast tipu. Še več bi moralo biti takih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no jest sm tud ponosen lastnik piaggio-ta ciao. In so mi ga tud že ukradli, iz lastnega dvorišča... No, to sem imel srečo, in so ga čez en teden našli! Sm že novega kupoval..., sam sm bil pol ful vesel, ker je res carski! Ta moj je še sfriziran, leti več kot avtomatik! No, in čez zimo ga imam parkiranega pr kolegu pod streho, na suhem, in ga zanč ob prvi priliki pripeljem domov, parkiram, no in čez pol ure so se že ene smrkle šetale po dvorišču! (pa se nikoli ne, ker ne moreš ponesreči zaiti sem) Matr, sej ga zaklepam, sam ponoč me je vseen strah da tist precvika in se odpelje! mogu bi dat kakšno hudo varovalko gor!

Grejo pa tud z med tile mopedi! ne rabiš registracije, čelade, nič! moj še prometne nima, k je itak tok star, da bog ve kje je....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.965
-8.671
113
Malo mimo teme.
Je pa zadnje dni opaziti kar dosti čefurčkov na avtomatikih in podobno, ko se gonijo čez center. Skuterji niso več tako popularni.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nabav kkšno hudo ketno
smirk-1.gif
poglej mal pr zakleni.si, sm si lih eno ketno ubodu, za katero upam da bo zdržala..

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Žal nobena ketna ne zdrži pred temi lopovi... Mogoče jim kakšna samo trenutek več vzame!

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
motor čez noč pustiš na dvorišču pred hišo in ga prklopiš na štrom...direkt 230V
evil.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Jaz mam tako z obroči iz kaljenega jekla, notri pa je še jeklena pletenica. Vem, da nobena ključavnica ni neuničjiva, ampak za takole že rabiš malo časa, da jo "precvikaš". Pa ponavadi če orenk zgleda, se marsikateremu lopovu ne da z njo ubadat (mislim, da ne gre za profesionalce na delu, ampak za narkiče in mularijo). Tiste, ki majo samo zajlo, se hitro vdajo pod dobrimi "cvikcangami", tko da dajte reskirat malo več pa bo mir.

Pa vedno ko zaklepam, ga priklenem še za kakšno štango, ograjo, kandelaber itd., da ga ne more odnest. In pa seveda malo merkam, kje ga pustim (čeprav je po drugi strani res, da nikjer več zadeva ni varna, ampak škodit najbrž ne more).

@frenki: bom vrgel uč, če bom kaj po šiški hodil.