Zdravo!
Danes so mi med 9.45 in 12.45 uro iz parkirišča za kolesa na Šubičevi 2 (nasproti Gim. J. Plečniika) urkadli kolo s pomožnim motorjem znamke Piaggio - Ciao. Kolo je bilo zaklenjeno s ključavnico. Prijavil sem tatvino, dal serijske številke in opis. Če kdo prepozna kolo naj me prosim pokliče na 040/583-837.
Izgled:
Črn okvir, bela lita (4-kraka) platišča, ročke bele.
Športni izpuh (črne barve)
Na levi strani nalepki Akrapovič offroad in Zastava, na desni pa znak Ciao in še ena nalepka Akrapovič.
Kolesu sem včeraj odstranil ogledalo, saj je bilo poškodovano.
(prilagam še sliko)
!!!
V zadnjih dveh tednih so mojim trem znancem ukradli Ciaote. Prvega v Podutiku, drugega in tretjega pa pred Gim. Šiška.
Vsi Ciaoti (moj in ostali trije) so bili zaklenjeni.
Policija pravi, da se zavedajo problema kraje v Šiški a oni ne morejo nič.
Če kdo ve karkoli naj prosim pokliče!
lp, nejc
Danes so mi med 9.45 in 12.45 uro iz parkirišča za kolesa na Šubičevi 2 (nasproti Gim. J. Plečniika) urkadli kolo s pomožnim motorjem znamke Piaggio - Ciao. Kolo je bilo zaklenjeno s ključavnico. Prijavil sem tatvino, dal serijske številke in opis. Če kdo prepozna kolo naj me prosim pokliče na 040/583-837.
Izgled:
Črn okvir, bela lita (4-kraka) platišča, ročke bele.
Športni izpuh (črne barve)
Na levi strani nalepki Akrapovič offroad in Zastava, na desni pa znak Ciao in še ena nalepka Akrapovič.
Kolesu sem včeraj odstranil ogledalo, saj je bilo poškodovano.
(prilagam še sliko)
!!!
V zadnjih dveh tednih so mojim trem znancem ukradli Ciaote. Prvega v Podutiku, drugega in tretjega pa pred Gim. Šiška.
Vsi Ciaoti (moj in ostali trije) so bili zaklenjeni.
Policija pravi, da se zavedajo problema kraje v Šiški a oni ne morejo nič.
Če kdo ve karkoli naj prosim pokliče!
lp, nejc