Košarka Svetovno prvenstvo Turčija 2010

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Sem očitno slep. Hvala. Nobene prave evforije ni kakor je za fuzbal.
nahrung002.gif

The draw for the 2010 FIBA World Championship will take place in Istanbul on 15th December 2009.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Zbogom Jurček

brez Zdovca
grin1.gif

Nov trener dosedanji pomočnik - Smoki? upam, da ne bo kak Mohorič ali Filipovski, ker potem bo spet rastur
10.gif

aja še to
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Škoda, ampak ga po svoje razumem - dva mesecapoletja za sendvič in sok?

Pri tem je majbolj žalostno, da se zapira časovni okvir, ko bi nekdanja zlada mladinska generacija lahko dosegla odmeven rezultat. KZS v 10-ih letih ni mogla najti (in plačati!) selektorja, ki bi izjemno generacijo pripeljal do medalje.

Prihodnost je črna - mladi in dobri igralci so izjemno redki, klubi pa raje kupujejo poceni tujce, kot vzgajajo svoje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj se bo lahko vrnil Vujačič, da bo nosil brisače in ogreval klop.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
pomoje pa bo če bo le trener pravi...

moja želja je obradovič, tanjevič ali kaj podobnega samo kaj ko je to samo želja

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik netko pravi:

moja želja je obradovič, tanjevič ali kaj podobnega samo kaj ko je to samo želja

Nažalost bo kak Mahorič ali pa Bečiroviæ. Če bodo pripeljali kvalitetnega tujega trenerja bom zelo presenečen.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Ode Jure, strokovni štab, pa še pol ekipe.

Tokrat je bil res pravi naboj, prvič odkar imamo toliko zvezd, so se vsi nabrali skupaj, in navsezadnje so tudi naredili kar dober rezultat.

Mislim, da bo naslednjemu težko uspelo, morda še najlaže z Vujačičem, ampak ostali so pa bolj oddaljeni.
Razen če res pride klasa ala Obradovič, ampak to je podobno, kot upati, da bo za Slovenijo zaigral Blake Griffin, ko se bo vrnil, ker je njegov prapradedek bil Slovenec:)

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Group A
Argentina
Serbia
Australia
Germany
Angola
Jordan

Group B - Istanbul
USA
Slovenia
Brazil
Croatia
Iran
Tunisia

Group C - Ankara
Greece
Turkey
Puerto Rico
Russia
China
Ivory Coast

Group D
Spain
France
Canada
Lithuania
New Zealand
Lebanon

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Meni je super skupina. Tudi A s katero mislim da se potem križamo.

Zanimiva je C skupina, kjer se mi zdi, da so vse reprezentance podobno močne razen Slonokoščene.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Zadovoljen. Ker imamo Američane v skupini in ker se križamo s skupino A v osmini finala. Vse iz A smo sposobni premagati.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Meni je super skupina. Tudi A s katero mislim da se potem križamo.

Zanimiva je C skupina, kjer se mi zdi, da so vse reprezentance podobno močne razen Slonokoščene.

Kitajci brez Minga so zanič. Naprej gredo prve štiri napisane.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Joooj. Spet bo kak šalabajzer za selektorja in bodo izpadli že takoj na začetku.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik netko pravi:

To bi bilo pa
zmaga.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Sej so na zvezi že povedali, da so ožji kandidati: Filipovski, Mahorič in Bečirovič. Jst bi se med temi za Mahoriča odloču.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Sej so na zvezi že povedali, da so ožji kandidati: Filipovski, Mahorič in Bečirovič. Jst bi se med temi za Mahoriča odloču.

Če bo Mahorič, še zna biti kaj iz tega. Če bo kaj drugega (beri: slabšega) bom pa močno premislil, če bom šel navijat dol.