Kos tekstilne talne obloge

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Potrebujem kos zarobljene tekstilne obloge ( tepiha, itisona, tapisona itd...). Namreč, ta kos tepiha potrebujem v dnevni sobi, kjer nameravam v kotu imeti računalniško mizico s pisalnim stolom. Večkrat sem videl, da imajo ljudje, zaradi koleščkov pisalnega stola, tla poškodovana, odrgnjena. Zato želim parket zaščititi s kakšnim kosom tekstilne obloge. Lahko bi bila tudi kakšna hojga, ki se uporablja na sejmih, na razstavnih prostorih. Kvadrataste oblike, se z lahkoto položi in z dvostanskim lepilom fiksira. Skratka, želim nekaj za majhen denar in da kolikor toliko izgleda. Velikost cca. 1 x 1,5m
Klical sem v Rutar in tam imajo tega dovolj, vendar so tekstilne obloge v balah, dolge 4m in verjetno manj kot tekočega metra ne moreš kupiti.
Kakšen info, kje, kaj, €?

Lep pozdrav

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Glej za tekači. Vsak kolikor toliko resen trgovec ti bo odrezal in zarobil.

Mi ponavadi te zadeve kupujemo v...
sprasujem se.gif
...btc.ju... na/ob Šmartinki imaš Petrol...hala, ki se začne pod njim..tam je na samem začerku. Torej zapelji v sam btc in parkiraj pod pumpo. Obrni se in boš videl ( če že niso šli cugrund).

K(C)reatina?...mislim da je tako.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kupi tekač oziroma tepih... sej ne rabi bit perzijec za neko 3-4mestno cifro, dobiš tudi za drobiž že kaj. Tiste "tekstilne obloge" v raznih baubau-ih so večinoma, no, polizdelki, moraš še malo zarobit ipd.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Seveda, mnogo njih. Ampak glede na tip izdelave ne vem, ali se bo stvar "scufala" po robovih ali ne.

Mogoče za koleščke, da se lepo vozijo, raje vzeti kos linoleja (topli pod, ali kako se reče?), ki ga tudi na meter režejo...

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Sam sem v Ekostilu dobil kakšen kos ostanka gratis, se pa ti tepihi ne robijo in se ti bodo - če se bodo, scefrali šele čez leta.
Zakaj ne daš koles za parket?

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Jaz sem dal na parket kos prozorne folije. Zdrži nenormalno. Dobiš jo pa v trgovinah, kjer imajo gumo na metre. Široka je tam dober meter, debelina je cca pol mm, kupuje se pa na metre.