Kontakti pri pisanju sporocila, android

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Pri novem telefonu imam tezavo pri pisanju sporocila - ko vnasam ime prejemnika, mi ne ponudi predlogov v drop down meniju. Oziroma mi ponudi samo pri dolocenih crkah, vecinoma pa ne. V cem je stos, je imel ze kdo podoben problem?

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Mogoce tudi da bi bil telefon. Je sicer nov.

Je pa zanimivo, ce vpisem dve crki mi ne vrze nobenga predloga, ce vpisem tri, mi pa ponudi predloge. V dolocenih primerih pa lahko vpisem celo besedo iskanega kontakta, pa mi ne vrze predloga...

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Fon je Lg v30. Zdej, a je Lgjev app za smsje tak crap al pa se to samo na mojem telefonu to dogaja?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Imaš vse kontakte na enem mestu/računu ali razmetane ? Ponavadi je v nastavitvah možnost nastavljanja od kje telelefon pobira kontakte in lahko, da imaš na original sms nastavljeno, da pobira samo s kakšnega lokalnega imenika ??? Samo razmišljam ...

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Nalozil sem si googlov app in ta deluje ok.

srv telefonske stevilke imam samo na enem racunu, tega sem tudi oznacil v nastavitvah imenika. V nastavitvah sms appa pa nimam moznosti dolocati s katerega racuna naj pobira kontakte, verjetno je to ze z imenikom doloceno.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Glavno da si rešu, je pa čudno, da en app dela, pri drugem pa ne. Morda res kaj čudnega to pri LG ali pa zadeve niso posyncane. Ja če imaš v imeniku označeno na ALL je to to. Včasih se zna ugoditi, da ima kdo na lokal/sim/samo google in potem znajo biti kakšne težave ...

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Sem se poigraval v imeniku in najprej izbral samo en racun za kontakte in potem opcijo vse in je bil vedno isti rezultat, tudi po izklopu/vklopu naprave..

Zanimivo ja, do sedaj nikoli nisem imel taksnih tezav.