Koliko za manjavo homokineticnih zglobov

Evil_Genius

Zelenc'
15. nov 2009
10
0
1
Torej na avtu je potebno zamenjati oba zaunaja homokineticna zgloba (počli manšeti pa je šla mast v mastna nebesa
smile-1.gif
). Postopek za tip vozila o katerem se govori je opisan tule http://www.micra.org.uk/threads/12952-CV-joint-replacement.?highlight=joint .Torej vprašanje je koliko bi bila normalna cena za ta špas pri nekem povprečnem mehaniku. Zglobe že imam nove rabim samo montažo.

Nazadnje urejeno:

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Brezovica pred kitajsko (iz smeri LJ) zaviješ levo, potem pa le pelješ naravnost dokler ne prideš do servisa. Gostpod je korekten in ima ugodne cene dela.

LP

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.020
11.143
113
takole..dela je kr nekaj, rabiš tudi nekaj orodja.. , jakka je dal kar smiselno ceno dela.

Evil_Genius

Zelenc'
15. nov 2009
10
0
1
Evo avto popravljen. Cena menjave je bila €43 meni se zdi poceni. Zanimiva je tudi cena novih zglobov ki je bila €20.9 po komadu
tongue-1.gif
(ne vem točno me je malo zabolelo v ušesu) za original in to celo brez manšete če sem prav slišal. Bomo videli koliko bodo ti zglobi zdržali ljudje iz zgoraj omenjenega foruma z njimi nima slabih izkušenj.

Nazadnje urejeno:

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Jaz sem ga prejšni teden menjal. V avto trgovini najcenejši(ponaredek) 55€, kasneje pa vidim na ebay.co.uk ista stvar za 25€.
rolleyes-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Logično....mi smo itak banana dežela...kjer bi 3/4 privatnikov nič delalo pa ornk služilo....je skoraj ni stvari da jo kupim pri nas, ebay je zmaga. Evo moj primer par mesecev nazaj: trak za povijanje kolektorjev..pri nas 60 eur - 15m, ebay 35eur-15m, isti proizvajalec
bonk.gif