Jaz sem bil ravno predlani priča enemu od boljših kolegov. Strošek niti ni bi tako hud, kot sem pričakoval. Že ko mi je rekel, če bi bil njegova priča, mi je takoj povdaril, da mi to ni rekel zaradi denarja ampak naj bi bila to bolj častna zadeva. Vztrajal je, da bo sam plačal šrango in vse te zadeve, tako da je od mene dobil samo darilo, pa tisto kar gre za sproti.
Nevesto so nam vkradli in še mene zraven... Je bil kar hec. Smo jo potem odkupili z zamaški od pera (ja luštno je blo po smeteh brskat v gostilni). Za šopek je pa sam rekel, da naj obe priči pustiva, da se ga ukrade, ker ga potem vsi svatje odkupujejo in se tam nabere precej denarja.
Če potegnem črto pod vse skupaj, me je zadeva stala okoli 100kSIT-140kSIT, kar je nekje 500€.
Ne vem sicer za ostale, vendar je bilo temu kolegu res grozno nerodno mi rečt za pričo, ker ni želel, da to izpade, kot da želi dnar zvlečti od mene, kar se dogaja na večini današnjih porok, ko se je treba pokazat koliko je kdo dal. Če nekaterim paše tako...