Koliko še kradejo avtoradie?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kako kaj puščate ploščice avtoradiev v svojih avtomobilih, seveda mislim predvsem na blokarje?
Ker imam občutek, da na današnjo popularnost vgrajenih avtoradiev ter posledično padec cen naknadno vgrajenih (ker se jih manj proda) nekako ni več toliko smisla vsak dan snemati ploščico in jo jemati v stanovanje, še posebej pri tistih do vrednosti 150 evrov.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Nisem iz bloka, vendar nikjer nikoli ne snamem ploščice, mi je prav smešno, če kdo še dela to.
smile-1.gif
Mam pa AR za 100€.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zakaj avto?
Imam 11 let starega accorda, če te že zanima, avtoradio sem pa pred tremi leti nabavil za 150 €.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Sem bil isto brihten.

Pa so mi zaradi radia unicil kljucavnico, zvili vrata in nazadnje razbili steklo.

LP

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zdaj ali nekaj let nazaj? Kake 4 ali 5 let nazaj se je še na veliko kradlo, zdaj pa nikoli nič ne slišim o tem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sicer ne kupujem ali kradem avtoradijev, sem pa včasih dobil ogromno ponudb, sedaj se pa nespomnim, kdaj nazadnje
bi mi kdo kaj tiščal s kuferama na ogled.

Mislim da nazadnje kaki 2 leti nazaj, mogoče celo tri.

Zaj so v modi dragi pecikli
smile-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zdaj ali nekaj let nazaj? Kake 4 ali 5 let nazaj se je še na veliko kradlo, zdaj pa nikoli nič ne slišim o tem.

14 dni nazaj, avto za 500 eur, radio za 150 eur.

LP

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Kje pa piše da ti mora radio za 100e pajsnt?
recimo RADIO audi A4 okol 2005 letnika z navigacijo ni nič vreden ?
rolleyes-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni je proklet đanki razbil vrata in uničil armaturko, ko ga je ven spulil s kabli vred. Za radio se mi jebe, avto imam pa vseeno raje cel, zato jemljem ploščico vedno s sabo.

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Pred 3 leti in pred 2 leti nazadnje. Obakrat unicena vrata, prevrtana kljucavnica, etc. Obakrat pajzl od avtoradija za 100eur. Ne grem vec niti 100m od avta da nebi ploscice s sabo vzel. Glede na ekonomsko situacijo bo pomoje se precej slabse v prihodnjih letih,

Kolegu so vlomli v garazo, zbili sipo na 300zx-u, unicli armaturko zato da so pajsnili avtoradijo, pa tud mislim da ni bil vreden cez 100eur nov - pred pol leta! V svojem 300zx mam ze od zacetka kasetar ki ni vreden niti 3 cente, ravno zaradi tega, pa se to nisem vec ziher ce se nebo ker genijalc kdaj spomnu pajsnit.

Kokr kol se glupo slisi, da dons se kdo krade pocenske avtoradije. Kradejo se tudi dosti manj vredne stvari. Al pa ti gre sipa, zato da kako malenkost s sedeza vzamejo, pa ne mislim laptopa. Loh je prazna jakna pa na blef ce je mogoce kaj dnarja v njej (±5 let nazaj), ali pa prazna torba.

Nikoli ne podcenjuj, kako hitro ko folku zmanjka denarja za hrano in/ali drogo postanejo totalno neracionalne zivali. Situacija pa bo slabsa preden bo boljsa.

lp,
Sasa

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Meni so avtoradio mesec nazaj spizdli, pred bs3 bloki (doooh). Razbili šipo, spizdli avtoradio, neke druge škode niso nardili. Sem mel pa not še set za prostoročno telefoniranje ampak so bli zgleda tolk zadeti da niti ugotovili niso.
In ja od zdej naprej dam ploščico dol, čeprav se nekomu od zgoraj zdi to smešno.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Še dobr da se vinjet ne da tako lahko dol postrgat kaj bi šele pol blo :p

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
malo težje se ven dobi + uniči ga ko ga starga ven, pol kakih 100 je vreden mogoče...

Ja pri kolegu so ga kar enostavno dobili, zraven pa še prednje luči + nekaj zadev poleg
crazy1.gif

Poškodb ni bilo, avto je bil pa totalka ocenjen
bonk.gif

Pol pa nared kej če morš.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sam ga vedno snamem in pustim nekje v avtu (ponavadi v vratih). sicer je radio vreden ravno nekje kot 2 pira (8 let star alpine), ampak vseeno nocem, da bi mi zaradi radia razbili sipo, sjebali klucavnico ipd..

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Še dobr da se vinjet ne da tako lahko dol postrgat kaj bi šele pol blo :p

O se da. Tudi že za to so izurjeni, da jo dol dobijo lepo v enem kosu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
malo težje se ven dobi + uniči ga ko ga starga ven, pol kakih 100 je vreden mogoče...

Ja pri kolegu so ga kar enostavno dobili, zraven pa še prednje luči + nekaj zadev poleg
crazy1.gif

Poškodb ni bilo, avto je bil pa totalka ocenjen
bonk.gif

Pol pa nared kej če morš.

Ok, to so bli proji na delu, ki so vedli kaj delajo. Bratrancu so Megana 07, oskubli kot priranje, od sprednjega odbijača do kilerja
je šlo vse z njimi, tut hauba, airbagi, neke malenkosti... Na tla jim ni padel niti eden šraufek, vsaj najti ga ni blo, avto je stal
kot vedno na parkingu pred firmo. (službeno vozilo)