Koliko m2 dru porabite na leto?
Prosim sem pišite samo tisti, ki uporabljate al šporhet ali peč ali centralno na drva.
Prosim sem pišite samo tisti, ki uporabljate al šporhet ali peč ali centralno na drva.
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Koliko m2 dru porabite na leto?
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Še vedno ne verjamem, da je Trust resnični osebek.
Ja saj veš hiša v dva štuka ,zdelano podstrešje ,vsa topla voda, z izolacijo nismo pretiravali, spodaj še niso zamenjana okna......Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Tole mora bit pa že kar velika kvadratura za ogrevanje.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ja saj veš hiša v dva štuka ,zdelano podstrešje ,vsa topla voda, z izolacijo nismo pretiravali, spodaj še niso zamenjana okna......Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Tole mora bit pa že kar velika kvadratura za ogrevanje.
Pa tudi drva niso "ta lepša" bukova ampak v glavnem malo hrasta, kakšen slab bukov polen, ostalo pa scepljena smreka in ostali iglavci.
Prodaja celuloznega lesa se itak ne izplača cena je15€ oz. 18€ z DDV za m3 če pa to scepiš na polena dobiš nekako 1,3 prostornega metra.
Tako da v koliko imate doma prostor in vam delo ni pretežko naročite tovornjak celuloznega lesa in ga čež pomlad lepo zdrobite v drva, pozimi pa vam bo dol viselo za stroške ker bo kurjava zelo poceni.