Koliko imaste kaj našparanega - anketa

Koliko imaste našparane gotovine (denar ki ga lahko dvignete v roku enega tedna ali prej)?

• Skupaj glasov
    147

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vedno bolj opažam da si ljudje nič ne hranijo "v štumfo". So kar pogumni takole v današnjem času ko si brez službe mimogrede,...

Našparana vsota ne pomeni denar ki se hrani za nakup vozila/nepremičnine/dopusta, govorim o denarju ki je tam za "nikoli-se-neve čase",
in se ga ne dotikate neglede nato kako vam je všeč tisti novi model vašega starega vozila,...

Pa prosil bi za realnost, nenazadnje se tako ali tako ne vidi kdo ima koliko,...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
A s Trustom delata kvartalno raziskavo?
tongue-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam se najde tut kaka uporabna anketa vmes za koga ki kaj dela si sigurno pri trustu kaj najde če potem to tut uporabi je pa njegova odločitev. Jauz vedno obkljukam tako kot je

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
sam se najde tut kaka uporabna anketa vmes za koga ki kaj dela si sigurno pri trustu kaj najde če potem to tut uporabi je pa njegova odločitev.

Ti to resno?

A nisi pred kratkim pisal diplomo?

sprasujem se.gif

Ker če kakšen žleht uporabnik poveže eno z drugim boš deležen nemalo pikrih komentarjev
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
sam se najde tut kaka uporabna anketa vmes za koga ki kaj dela si sigurno pri trustu kaj najde če potem to tut uporabi je pa njegova odločitev.

Ti to resno?

A nisi pred kratkim pisal diplomo?

sprasujem se.gif

Ker če kakšen žleht uporabnik poveže eno z drugim boš deležen nemalo pikrih komentarjev
wink-1.gif

Res je kar si napisal! Jaz sicer nobene njegove ankete nisem uporabil je pa res da v njih večkrat sodelujem!
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kam je pa izginilo 15-20?
confused-1.gif

Isto kot da bi vprašal kam je zginilo 20-25,... Gre se bol za filing, nekdo ki ima našparanih 24k ma pri meni isti respect kot pa nekdo z 20,..

Če me razumeš,...
Jaz sem sicer res da štiri petine odzadaj ampak se trudim folgat, kok mi pač dohotki to dopuščajo, gre pa vsak "gvišen" evro tja,
tako da 10 ali 15k na "boku" je istina, če se strinjaš,...

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Mah, se niti ne strinjam. Če že kaj delaš, naredi za prav, ne pa polovično.
tongue-1.gif

Zanimiva je njegova razlaga napake
hysterical-1.gif

Po moje še sedaj ni dojel, kaj je v anketi narobe.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Kot študentu, ki ni doma in si sam plačuje šolnino (izredni vpis) ter vzdržuje avto mi praktično nič ne ostane - morda kakšnih par 10eur na 2 meseca če res šparam do konca. Seveda pa med tednom delam, ker drugače bi lahko avto prodal pa se izpisal iz faksa.

Kako bom šel živet na svoje in od kod bom vzel denar pa se vprašam vsako jutro in vsak večer.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
Mogoče bi pomagal, da bi na začetku mesca dal 20 ojrov v šparovc, ne pa na koncu - na koncu pač nič ne ostane
wink-1.gif

Jst sm si to uredu tko, da mi trže direkt z računa - ne vidim -> ne porabim
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
z 20, 200, ne bo nič.

mx
zanimivo, da si bil na križarki, dobra plača itd, pa maš sam 10-15k na boku.
spet v drugi temi praviš, da ti dobra plača omogoča najet za 500€ na mesec za eno noč desanko in levanko.

zdej ne vem.
al ne znaš z denarjem, ali pa pač živiš od danes do jutri, pri mami in ateju.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
Mogoče bi pomagal, da bi na začetku mesca dal 20 ojrov v šparovc, ne pa na koncu - na koncu pač nič ne ostane
wink-1.gif

Jst sm si to uredu tko, da mi trže direkt z računa - ne vidim -> ne porabim
wink-1.gif

Saj bi se dalo komot enih 200eur stisnit če je kriza, ampak kaj ko mesečno zakurim za skoraj 300eur bencina...
uf-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Mah.. Kakorkoli, da se veliko prihraniti, tudi 500eur na mesec bi lahko če ne bi imel avta in ne bi študiral. Ali pa še več!
Vendar to je še vseeno premalo za eno parcelo in hišo... Lahko bi delal 100 let in dal vsak cent na stran pa bi mogoče bilo kaj...

Ne bom jokal, ker vem kam mi gre denar in vem, da ga lahko prihranim, čeprav malo po malo. Da se pa
smile-1.gif