Koliko evrov daste na mesec na varčevalni račun?

Koliko evrov daste na varčevalni račun?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Naj bodo to skladi, denar v sefu, na banki-različna varčevanja, pri zavarovalnicah, .....

PREVIDNO PRI KLIKANJU NA ANKETI
write.gif

Ne velja, če imate na računu XXXX evrov ampak, da je npr. teh XXXX evrov na varčevalnem računu.
Prva in druga točka...previdno kaj kliknete, nekaj je, da nisi razmišljal o varčevanju....nekaj pa da si ne moreš privoščit varčevanje (previsoki življenjski stroški, premajhna plača....

NLB Varčevanje Vita plus
NLB Varčevanje mladih
NLB Postopno varčevanje
ITD

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Velja, če imate na varčevalnem računu in NE velja, če imate denar na navadnem računu (nlb račun, skb račun itd)

Previdno pri klikanju na anketi.

Ločujte

Račun (navadni)...nakazila plača, socilani tranf, nagarde....kar koli
Varčevanje (do zdaj, koliko evrov ste dali na stran)....

Ne mešajte tukaj vrednost lastnine (nepremičnine),a mapk koliko imate trenutno privarčevanega na računu. Potem bi lahko anketo potegnil do vsaj 2 milijona evrov. Jaz npr ocenjujem svojo vrednost na X. XXX. XXX evrov, mam ap zelo malo privarčevanega denarja.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj pa naložen denar v nepremičnine , papirje....... ?
Popravi anketo, znesek 30000 je prenizek.....

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

bonk.gif

Ločiš denar oz. nepremičnine oz vrednostni papir oz. varčevanje.

Mene zanimajo denarna sredstva.

Bi bilo preveč pomešano, če bi naredil anketo koliko imate denarja + vloženega denarja v vrednostne papirje, avte, nepremičnine.itd

Ne mi prosim mešat tega.

Ker nekdo nima nič denarja na varčevalnem računu ima pa v lasti vredno hišo (ki je lahko pod hipoteko, torej -), stanovanje, telefon, avto, karkoli.....koliko posamezna lastnina vredna je pa tudi vprašanje, če bi pač hotel prodat in položit denar na varčevalni račun.

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

bonk.gif

Ločiš denar oz. nepremičnine oz vrednostni papir oz. varčevanje.

Mene zanimajo denarna sredstva.

Bi bilo preveč pomešano, če bi naredil anketo koliko imate denarja + vloženega denarja v vrednostne papirje, avte, nepremičnine.itd

Ne mi prosim mešat tega.

Ker nekdo nima nič denarja na varčevalnem računu ima pa v lasti vredno hišo (ki je lahko pod hipoteko, torej -), stanovanje, telefon, avto, karkoli.....koliko posamezna lastnina vredna je pa tudi vprašanje, če bi pač hotel prodat in položit denar na varčevalni račun.

Pr nepremičninah zmer manj
cheer.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pa nisi dodal možnosti da se nalaga v zlato, srebro, diamante, kokain, prostitucijo...

pfff amater
rolleyes-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa nisi dodal možnosti da se nalaga v zlato, srebro, diamante, kokain, prostitucijo...

pfff amater
rolleyes-1.gif

ne-ne-1.gif

Ne mešat no
stupid-1.gif

Potem bi bilo bolje, da bi sestavila nketo takoel. Koliko imate denarja + vrednost nepremičnin, vrednostnih papirjev, zlata?

Potem bi nekateri klikal 1 milijon evrov ....taka anketa že obstaja.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Aha sedaj razumem.....
Torej limit imam do konca v minusu, bančnih vlog nimam, delnice sem prodal že davno, avto imam star,nepremičnin nimam.....
Mi recesija ne bo nič zažrla
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kakšen varčevalni račun neki, saj nimam denarja za stran metat. Če že kaj, kupim tu in tam kak zlatnik ali zlato palico.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kakšen varčevalni račun neki, saj nimam denarja za stran metat. Če že kaj, kupim tu in tam kak zlatnik ali zlato palico.
Pametno Polde, moj stari ata je imel navado reči "denar je samo papir". Kako ne ko mu je pa leta 41 propadlo za dve delavski hišici denarja, pa konec vojne spet , nakar je končno leta 52 začel delat tako težko pričakovano hišo.
Kot otrok sem se večkrat spraševal zakaj vendar ni kupil zlata.........
confused-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
A je nakup zlata preko pooblaščenega prodajalca (Moro, ...) anonimen? Nisem ga še kupoval, pa me zanimajo izkušnje iz prve roke.

Če ni, potem nekdo ve, da maš zlato doma ali pa nekje v sefu, kar pa mi ne diši...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Posredno poznam človeka, ki je prišel iz dela v Nemčiji....za vsak denar, ki je bil viška, je kupil zlato, kjerkoli je bila priložnost, potem pa kupil staro gostilno, neke nepremičnine, etc....
Me tudi zanima, kje se to hrani, saj doma ne moreš tega imet.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik mario pravi:
zanimivo da vas največ varjčuje eno leto...
zakaj le
sprasujem se.gif

Kaj misliš, kakšna starostna populacija ap ej tukaj an forumu morda med 15-25 let, redkokdo ej starejši od 25 let.

lahko pa da se varčuje zaradi recesije.
grims-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Posredno poznam človeka, ki je prišel iz dela v Nemčiji....za vsak denar, ki je bil viška, je kupil zlato, kjerkoli je bila priložnost, potem pa kupil staro gostilno, neke nepremičnine, etc....
Me tudi zanima, kje se to hrani, saj doma ne moreš tega imet.

Le zakaj ne bi mogel imeti zlata doma ? Seveda stvar ne sodi na mizo v kuhinjo ali v predal s spodnjicami, z malce domišljije lahko zadevo tako skriješ, da noben ne najde če nima ravno 7 dni časa. Povprečen vlomilec bo hotel iz hiše ven v nekaj minutah, ne pa urah.

Zlato je zelo kompaktna zadeva, kilogramska zlata palica ni večja od Snickersa, pa je vredna 22 jurčkov. Ko berem cifre o prihrankih, pa vidimo da redko kdo potrebuje tako velikost.

gold-bars-775426.jpg