Koliko budale je potrebno biti...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
...da ti uspe kaj takega?

Resda je enosmerna ulica, resda je ozka, ampak je dokaj prometna in pomembna, če ne drugega, za obračanje. Da ne govorim o tem, da je to nastalo ob 9:16 danes zjutraj in da je na celotni Prešernovi ulici v Celju nastal kaos zaradi tega talenta. Na srečo je v bližini bil avtomobil redarske službe in upam, da so opravili svoje delo tako, kot ga morajo.

enageM

Pripravnik
5. avg 2007
143
0
16
Novo mesto
Bodi iskren in povej, če bi tu parkiral en "jugič", se sploh oglasil ne bi...kajne?
In če smo vsi pošteni, res ni prav parkiral!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
poznam to ulico... da pa to zaparkiraš pa tudi
bonk.gif

kaj vse ne vidiš hehehe

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Kolikor sem jaz videl, ni nihče nič nosil. Pa če bi že nosil, bi lahko zapeljal na konec ulice in od tam znosil, kar je imel. Itak na začetku ulice ni nič, kamor bi dostavljal robo-več možnih lokacij je na koncu ulice.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik enageM pravi:
Bodi iskren in povej, če bi tu parkiral en "jugič", se sploh oglasil ne bi...kajne?

Sam si že odgovoril na vprašanje...

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Poznam to ulico; en kolega živi malo naprej in ne more domov, če se mu parkira tak smrduh pred "dovozom"

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
na list napišeš: upsss.....medtem ko sem se peljal pa ulici sem ponesreči nekje podrsal......drugače so pedala kolesa zelo stara tako da ne bo problema.....
lp....upam da se še kdaj srečava.....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Brez zamere ampak to je na Štajerskem nacionalni šport. Parkiranje na dovozih pred trgovinami, na mestih za invalide,....
Ko vidim kak narobe parkiran avto je v 90% Štajerski (MB ali CE).

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Brez zamere ampak to je na Štajerskem nacionalni šport. Parkiranje na dovozih pred trgovinami, na mestih za invalide,....
Ko vidim kak narobe parkiran avto je v 90% Štajerski (MB ali CE).

Torej se voziš 90% po Štajerski?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
tako je meni en pametnjakovic zaparkiral.Sem bil z dostavnikom, vzamem gurtno, ga zapnem za vlecno kljuko in sem ga lepo odslepal na drugo stran ceste.Ko se je vrnil mu verjetno ni bilo nic jasno...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
stari...a ti sploh štekaš!

On ma 'porša'...in lahko parkira koder se mu sprdne (pač ni bilo placa za invalide v bližini).
crazy1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
On ma 'porša'...in lahko parkira koder se mu sprdne (pač ni bilo placa za invalide v bližini).
crazy1.gif

Ravno to mi je zanimivo...na drugi strani ceste, levo od tukaj, od koder sem slikal, cca. 5 metrov stran je nekaj parkirnih prostorov za invalide, ki so bili (zelo zanimivo, glede na to, da je to v CE) prazni.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
KSZ

Nosil je 8 kišt piva, 3 kište vina pa 6 vezov kokakole pa soka noter, pa te ja ne bo 100 m nosil.
Recimo no. Al pa je uzije nosil, ne vem
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik enageM pravi:

Bodi iskren in povej, da boljši kot je avto, na bolj vidnem in debilnem mestu je parkiran, samo da ga vsi opazijo. Zadnjič grem domov iz badmintona in vidim, ko en parkira touarega na kotu (stranska se pravokotno priključi na glavno) širokega pločnika, kljub temu da je bilo 20 m stran prostih kar nekaj parkirnih mest. Ampak on ma touarega in ga je treba dat v "izložbo". Pa sm isto pomislu, da mi je zarad tega padu v oči, ker je dobr avtu in sem ves zelen od foušije. Pol sem gledal po ulici, če je še kakšen bolj zjeban avto tako debilno parkiran in nism vidu nobenga (vsi lepo na parkingih). Na koncu ulice pa spet en MB E-klassa parkiran na sredini širokega pločniku tako da smo mogl hodit okol njega. Očitno je nekaj na tem, da če kupiš dober avto, dobiš v paketu tudi posebno dovolilnico za parkiranje na najbolj vidnih mestih.