Kolesarji

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdaj me zanima a je res tak užitek kolesariti po napol spluženih kolesarskih poteh, kjer ti sneg naletava v vse nepokrite luknje telesa. Da ne omenjam kakšne grimase dela folk pri preganjanju pedal. Seveda jih zaradi snega, nese malce levo, malce desno pa spet levo, tako da ne vem kdaj bom koga dobil pod štiri kolesa. A je Urbana predraga? Ne razumem tega "športa" v zimskih razmerah.. Če je kdo tukaj, da me malo razsvetli.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Človek bi še zastopil, če bi vozili kolesa s kakimi kramparicami, da profil vsaj malo drži na snegu. Kje pa, skoraj 100% so to razmajana kolesa z ozkimi gumami brez profila in z vprašljivimi zavorami. Sam biciklam tudi pozimi, ampak v takem snegu, kot je včeraj ali danes, je pa to prenevarno, mora biti čisto spucano.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Me veseli, da nisem edini, ki mu ta zimski šport ni jasen. V ponedeljek zjutraj je snežilo na polno, na cesti pa nekaj kolesarjev. Svašta. Zadnjic sem sicer videl dva, ki sta posteno telebnila, ker sta zapeljala na pomrznjen sneg.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz pa skoraj enega pošteno povozil, ker je bil skrit za kupom snega. Seveda je bila še vedno temno, kolesar pa brez luči ali česa drugega na sebi.

Bi mu moral jeb... mamico v tem primeru? Je to sprejemljivo?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma to hipsterji furajo sceno do fundamenta
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem videl, da razasaja neka bolezen ja. Kr na lase jim udari pa noge jim zrastejo, da so vse hlače prekratke.
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
pred nekaj dnevi (na cesti je bil led in ostalo sranje) sm na celovski opazil pantanija na specialki... me res zanima kako se to ustavi na flehu leda. pol bo pa pod slepar prletu, pa bodo vsi drugi krivi... biciklisti so ratal se hujsi kot NEKATERI motoristi...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Da ne govorim o kretenastih poštarjih, ki v tem snegu in ledu okoli letajo na mopedih in to polno natovorjenih!!! Ko pa se prevrnejo in polomijo, pa še kazen fašejo, ker niso prilagodili hitrosti....
shocked-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj ti bo moped, če maš kolo?

A ti si se na snegu zvrnil? A ni bilo samo mokro?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.782
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pred nekaj dnevi (na cesti je bil led in ostalo sranje) sm na celovski opazil pantanija na specialki... me res zanima kako se to ustavi na flehu leda. pol bo pa pod slepar prletu, pa bodo vsi drugi krivi... biciklisti so ratal se hujsi kot NEKATERI motoristi...
Verjetno bo tole glavni kolesarski fanatik na slo-tech, ki vse kar leze posiljuje s kolesi, ter ima v glavi, da za becikl velja absolutna prednost
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz pa skoraj enega pošteno povozil, ker je bil skrit za kupom snega. Seveda je bila še vedno temno, kolesar pa brez luči ali česa drugega na sebi.

Bi mu moral jeb... mamico v tem primeru? Je to sprejemljivo?

Ti bi mu j..., a? ne vem, če je pametno probavati s takimi balkanskimi kletvicami...
tongue-1.gif

Kolesar vili resnik vs avtomobilist

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Men je to mednarodna kletvica, še ti k si svetovljan jo razumeš. Uf, zakaj mene noben na nos ne trešči. Poplačal bi mu.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da ne govorim o kretenastih poštarjih, ki v tem snegu in ledu okoli letajo na mopedih in to polno natovorjenih!!! Ko pa se prevrnejo in polomijo, pa še kazen fašejo, ker niso prilagodili hitrosti....
shocked-1.gif

Prav maš! Če bi bli pjani ko mambe, bi jim človek še odpustil!
grin1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
shocked-1.gif

467716-post_slo.gif

Se strinjam. Organizirajmo se v skupine po štiri. V avte, bejzbol kije v roke in lovit poštarje.
Prevencija je najboljša
zmaga.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
In zdaj, ko zaradi varcevanja po Ljubljani ne cistijo plocnikov, je se toliko vecje sranje. Ce bi se vsaj po kolesarski stezi vozili, bi bila najvecja nevarnost da pade na cesto.