Citat:
Veliko sem mu zaupala, imela sem ga za pravega prijatelja. Takrat sem bila stara 15 let. Zelo naivna, sanjala o nekom ki bi me imel rad, ki bi mu pomenila vse, mu lahko vse zaupala.
Zelo se je zavedal moje osebnosti, da sem zelo naivna, lahko nasedem, zelo labilna oseba... in to je tudi izkoristil. Začel je z vedno bolj intimnimi pogovori, z dotiki, nato me je prisilil v poljube, to je šlo še dlje... preden sem se zavedala kaj počnem je bilo že prepozno. Tudi jaz sem se sama sebi gabila, nikoli si nisem želela, da bi svojo nedolžnost izgubila z duhovnikom, nikoli si nisem mislila da obstajajo takšni duhovniki, da so zmožni česa takega. Ves čas je izkoriščal zaupanje mojih staršev, vsepovsod sem morala poleg njega čeprav sem se ga izogibala kolikor sem mogla. Upirala sem se tem sramotnim dejanjem, pa vendarle me je vedno pripravil do tega da sem klonila. Tega se zelo sramujem, vem da sem sama največ kriva, tega ne bi smela nikoli dopustiti. Sedaj to še predobro vem. Poskušala sem povedati staršem kaj se dogaja, in vedno ko sem začela sta me samo čudno pogledala in nagnala v sobo češ kakšne neumnosti govorim, da to ni možno da bi bili takšni duhovniki. Nisem več imela pojma kaj naj naredim. Tako grozno sem se počutila, hotla sem narediti samomor, ampak nisem bila zmožna, še vedno sem našla kakšen smisel čeprav zelo težko. Samo to mi je ostalo, da sem čakala da gre drugam v drugo faro. Na to sem čakala peklenske 3 lete !
Citat:
Ko sem vse tole prebrala, me je kar stisnilo pri srcu. Ojej, koliko nas je... Ja, prav ste ugotovili, tudi jaz sem tista, ki sem spala z duhovnikom. Ampak podrobnosti zgodbe ne bom pisala, ker to je samo moje in moje bo ostalo. Ampak samo nekaj bi dodala. Tudi jaz sem mislila, da sem edina in samo njegova, ampak se je po 10 letih izkazalo, da je zgodba bistveno drugačna. Poleg mene je imel vsaj tri, vsaj za te sem izvedela čisto slučajno, le koliko jih je bilo še vmes.
Citat:
Slučajno sem naletela na tole temo, večino odgovorov prebrala, in se odločila, da bom napisala svojo zgodbo. Nisem spala z duhovnikom, niti ne trdim, da se mi to ne bi moglo zgoditi, da ne bo pomote, menim, da se lahko vsakomur, tako kot vsaka druga stvar v življenju. Kljub temu pa sem z nekim duhovnikom (in nikakor po svoji volji!) povezana za celo življenje. Sem namreč mati njegove vnukinje, torej je moj nesojeni tast, bi se lahko reklo.
Zakaj pa je to hecno? Meni se zdi čisto življenjsko.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
hecno je to, da je portal iskreni.net nastal iz portala mladi.net ... No na tem slednjem so imeli enga mladega duhovnika, ki je sodeloval na forumu in je bil precej skuliran clovek.... No po par letih je pogruntal da to ni to, sel ven in si najdel zensko...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
.. preden sem se zavedala kaj počnem je bilo že prepozno.
...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Meni je pa hecno, da je tako malo odziva na to temo! Zadeva smrdi do neba, pa si nobeden ne upa komentirati!!!
Se pravi, da krade? V cerkvi? V božjem hramu?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Tisti, ki vzame verski tisk, vendar nanj ni naročen.