Ko vidiš svoj bivši avtomobil... razbit.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Madonca, moram zdajle prov svoja čustva izlit...
redface-1.gif

Brskam po avto.net-u in glej ga zlomka... Najdem oglas svojega bivšega avtomobila, le ta pa je razbit.
cry12bpy.gif

Sicer ni bil avtomobil nič posebnega, ampak meni je za majhen denar več kot odlično služil dolga šitri mladostniška leta...
zmaga.gif

Ko zjutraj pridem iz službe, pijem bivšemu avtu v slovo...
nahrung002.gif

Arrivaderci, my love...
srce-1.gif

Ajde, da me naujo zdej babnce napdle... Je že kdo bil v taki situaciji? Kakšne imate kej spomine na prvi avto?

Nostalgija_me_daje.press
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Huh, meni je pa ponavadi popolnoma vseeno za avto. Tut ko pridem na parking, pa vidim da mi ga je nekdo čohnil,
pač mu v glavi j*bem mater in pozabim na to, kajčeš. Se ne navežem kaj na avto, zame je to pač delovni stroj
s katerim 80% služim kruh, 19% vozim svojo rit od A do B, 1% poknem kaj na zadnjih zicih.

Bi pa bil vrjetno navezan če bi mel kak dream car kakega mustanga, bi ga prodal, pa bi ga pol kak mulc vsipal,...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Uffff tisti trenutek ko se je odpeljal, so se zarosile.
redface-1.gif
Ravno zaradi tega, ker me je prevažal brez problema, majhna poraba, super vožnja, ... da ne naštevam naprej in še največje grozodejstvo, da tako se mi verjetno ne bo več usralo. Avto brez pripomb in za vikat.

In odpeljal se je
cry12bpy.gif

39v5lHwvL8vdxMzs.v.jpg

Odšel s trebuhom za kruhom in pozabil nanj. Je bilo preveč novih stvari naenkrat čez lužo. Čez čas mi kolega pošlje slikce, ko ga je srečal pri čakanju na trajekt za Pag. Avto še vedno popolnoma isti, še vse traparije nalepljene zadaj na ritki
hysterical-1.gif

Dokončno je bil pozabljen ob vrnitvi domov. Z novo škatlo sva bila prijatelja v treh dneh in več kot 600 prevoženih km. Sej včasih, ko brskam po kompu dobim še kako slikco pa si rečem. Pišuka, sam je bil lep.
Ko pomislem nazaj kaj se je dogajalo in dokončno zgodilo lahko rečem. DAMN, I am a lucky bastard AGAIN
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ko vidim svojega prvega si rečem, pizde jedne..ratal se vam je zvlečt brez kazni

ko vidim drugega, se vprašam, a je zrihtal bremze pa airbag

ko vidim tretjega si rečem, to je bil udoben, velik, a nezanesljiv avto

četrtega nisem videl

petega že dolgo ne

šestega..se mi milo stori pri srcu. so ga pocohal z vseh koncev v rekordnem času. revež je bil pri meni delovno živinče brez posebnih potreb, z vsemi uslugami, ki jihje rabil. zdej je pa bogi

sam je pa neki druzga hujšga
k vidiš svojo virgin love, s frocom, k ji ga je naredu tvoj kolega..ti pa o tem nič ne veš, pa čeprav traja nekaj let.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.511
10.736
113
ne se sekirat, itak je bil najgrše možne barve
evil.gif

kaj pa vem, tudi sam nisem prevec navezan, mi pa ni vseeno (bilo), da sam nekak čuvaš avto, novi lastnik ga pa dobesedno zjebe do konca v naslednji 14 dneh ...se mi je ze 2x zgodilo. Pač ljudje povečini nimajo občutka do tehnike in do ostalih stvari tudi do zivih bitjih, pol pa je tako.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
prvega ki sem podedoval od dedeja ne vidim več nikjer. pa me v bistvu zanima če še sploh obstaja avto.
drugega vidim parkrat na leto BMK
tretjega sem videl enkrat BMK.

in mi je res totalno vseeno če avto kupi in ga takoj v zrak spusti. če sem ga prodal ga nočem več torej zakaj bi se sekiral. če si zalublen v avto ga pač ne prodaj

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Ko je avto prišel ven sem rekel: čez pet let bom kupil rabljenega. Željo sem si izpolnil. Našel sem ga s precej opreme. Potem pa neko jutro prazen parkirni prostor v garaži. Na žalost nisem kupil nazaj enakega in mi je žal.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Jaz sem svojega prvega sam spravil s sveta
d055.gif

Jaz tudi.
tongue-1.gif

Sem pa zadnjič našel prejšnjega na avto netu. Edino mobisux nalepke nima več zadaj, drugače je pa tak kot sem ga dal iz rok.

Aja pa 60k km ima več.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

WTF dude?!

Kako vam je lahko tak hudo za avtom? Zakaj ga pol prodate, itak se ne dobi nobeno bogastvo, teh 5 jurjev že nekako
preživiš in obdržiš avto kljub nakupu drugega,... (al ga pa prodate punci/bratrancu/stricu/sosedu/prijatelju/sodelavcu)

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
po drugi strani sipa lahko vesel, da nisi bil takrat v avtu, ko se je le ta 'preoblikoval'

tako da....naj ostane pri nostalgiji (pa še tak zamorjen dan je danes
grims-1.gif
).

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Folk se nekak preveč naveže na razne obične avte.. ne bi reku na kej bl 'eksotičnega' ..
jst svojga nikol ne bom prodal, raj razbijem kot prodam, ker bi mi blo preveč žal..
pa nimam passata..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jst sem lani prodal mojo petko in so se zarosile oči. Pogrešam jo še vedno in upam da je ne vidm ker pol se mi bodo spet zarosile. Jah dobre cajte smo prežvel. od spanja, seksa, divjanja , kruzanja, popravljanja.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

WTF dude?!

Kako vam je lahko tak hudo za avtom? Zakaj ga pol prodate, itak se ne dobi nobeno bogastvo, teh 5 jurjev že nekako
preživiš in obdržiš avto kljub nakupu drugega,... (al ga pa prodate punci/bratrancu/stricu/sosedu/prijatelju/sodelavcu)

Jaz sem se tudi "rosila", ko je moj revež šel, pa še tako nenadno se je zgodilo. Danes to "rosenje" še bolj razumem, ker mi je dejansko odlično služil za drobiž. Prodala sem ga pa zaradi nepraktičnosti.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
babnce te ne bomo napadle
evil.gif

uh ja, ko je moj prvi avto moral iti od doma, priznam, bilo mi je hudo. Pa tako težo sm mela na srčku, me je pa tolažilo to, da je šel za rezervne dele in da bo "živel" še naprej, ker odkrito rečeno so bili določeni deli že katastrofa, sam motor (powered by porsche
grims-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Madonca, moram zdajle prov svoja čustva izlit...
redface-1.gif

Brskam po avto.net-u in glej ga zlomka... Najdem oglas svojega bivšega avtomobila, le ta pa je razbit.
cry12bpy.gif

Sicer ni bil avtomobil nič posebnega, ampak meni je za majhen denar več kot odlično služil dolga šitri mladostniška leta...
zmaga.gif

Ko zjutraj pridem iz službe, pijem bivšemu avtu v slovo...
nahrung002.gif

Arrivaderci, my love...
srce-1.gif

Ajde, da me naujo zdej babnce napdle... Je že kdo bil v taki situaciji? Kakšne imate kej spomine na prvi avto?

Nostalgija_me_daje.press
grin1.gif

Kaj si sploh prodal pol če si tak navezan?

Jaz sem vesel da mam novejši, boljši avto, hvalabogu.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
No, pa saj ni tako hudo, kot je mogoče iz posta razbrati. Ampak sem kar obvisel na računalniku in gledal bivši avto... Pa alterja sem imel zraven, pa sem hitro izlil čustva...
grin1.gif

Sicer mi je vseeno zanj, sem se "novega" kaj hitro navadil. Prodal pa sem zato, ker sem dobil strašno ugodno ponudbo...
zmaga.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
meni so se tudi oči zarosile ko je moj prvi avto, 32 let stara strela zapustila dom. tolažil sem se samo s tem da je prešla v najboljše roke, ki so skrbele vzorno za njega do letos. Zdaj ga je dalje prodal, upam da tudi kakemu ljubitelju