Ko se zabaše....

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
... je pač malo kriza....
670435-hamburg.jpg

Priponke

• 670435-hamburg.jpg
    670435-hamburg.jpg
    190,2 KB · Ogledi: 161

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
samo res, prejšni teden sem iz minhna rabil rekordnih 6ur da jim hebem m...
pa naj še kdo reče da so pri nas kolone
na bayern radio je samo stau govoril non stop in najkrajši je bil 9km
uf-1.gif

da ne govorim o avstriji vsake 2km bauštele pa še taueren so zapiral za znort

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
ampak s to razliko, da na balkanu 2km kolona stoji in traja 15 minut, da prideš do konca, v tujini se pa ta kolona premika in rabiš 2 minuti.
Razlog za to so pa mone, ki puščajo pred sabo po 100m lufta, da se lahko potem v štantgasu vozi pa wannabe policaji, ki zapirajo sosednji pas.

lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ampak s to razliko, da na balkanu 2km kolona stoji in traja 15 minut, da prideš do konca, v tujini se pa ta kolona premika in rabiš 2 minuti.
Ne vem, kje si naletel na tako blago kolono, ampak jaz sem povprečno za recimo 7 km dolgo kolono rabil eno uro. Pri tem stojiš na miru tudi po 15 minut, vmes se pa občasno premikaš. Pa ne, da bi zapirali kak pas ali pa bi bila nesreča (kot je to slučaj pri nam). Ne, pač samo veliko prometa. Kar poskusi okoli velikih mest ob jutranji konici priti 2 km daleč v dveh minutah.
grims-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
v Rimu sem porabil cca 30minut za 15km vpadnice (avtocesta). Več ali manj smo se stalno peljali, sicer počasi ampak le. Več kot 2 minuti nismo stali. Ampak tam je gneča na obeh (ali celo treh?) pasovih in ko avto pred tabo spelje, spelješ tudi ti. Ni nobenih vmesnih lukenj. Skuterji jasno šibajo po sredini mimo.

lp

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ehh, morte probat v Los Angelesu, ko se zabaše. Si na 6 pasovnici, pa vse zabasano, avto do avta, 15 cm placa med avti, cijazenje 5 milj na uro.
smile-1.gif

Ampak ameri so tolerantni, noben te ne izsiljuje. Če daš smerokaz, da boš menjal pas, te spustijo. Avti imajo avtomatski menjalnik, klimo tudi in posledično reč sploh ni moreča. Seveda, če te cajt ne jebe.

Ogo

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, nazadnje sem v veliki gužvi stal pred Benetkami in pred Bologno, čisto navadna prometna konica. Obakrat po eno uro za 7 oz. 10 km. No, zdaj naj bi bile te gužve preteklost (upam), ker so odprli obvoznico prve oziroma razširili drugo.

Že en čas nazaj pa smo stali v kakih 5 km dolgi gužvi eno uro, ker so nekje pri Hannovru zaprli en pas (od treh) zaradi popravljanja enega mosta. Sicer je pa najhuje na Nizozemskem, ob kritičnih momentih je na njihovih avtocestah skupnih zastojev preko 500 km.
crazy1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Malo se cez Nemcijo zapelji. Ce je kolona si lahko srecen, ce si skoz v pol ure. Se zgodi, da brez problema vmes pogledas risanko.
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Italija je dosti blizu. Se je dogajalo, da si na Beneški vpadnici lahko preživel skoraj cel dopoldne, brez kakšnega izjemnega dogodka.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
V 15 minutah si zdaj mimo Benetk v špici, prej je bla ena ura kr minimaln cajt, smo tud po 3 ure čakal za čez prit. Najlepš se je pred kakimi prazniki vračat iz Italije ko gre cel jug domov, pred vsako cestnino par km kolone. Se en spomne da bi blo pametno kr po odstavnem pasu to prehitet, za njim pa kot domine še cel kup drugih isto gasa po odstavnem. Čez 500m pa policaji kazni pisal (al pa v žep spravljal).

Nemci pa itak kolone par deset kilometrov nč nenavadnega.