No to pa je hrana, k bi jo še angelčki jedli....kakorkoli, imaš samo dve vrsti ljudi, mi, ki jih obožujemo in ostali, ki jih ne morejo videti, kaj šele jesti....veliko je tudi na tem, da so enkrat slišali da so "ogabni" in se jih že iz inata ne pritaknejo....
Vampi, skuhani popoldan v litoželeznem loncu, namesto golaža, so prava popestritev piknikov, delovnih akcij, skratka karkoli.
Nedolgo nazaj sem imel čast kuhat vampe na eni otvoritveni fešti prjatla, k se je preselil v novo hišo. Povabljeno folka nenormalno, med njimi tudi razne "finoče" itd....no da skrajšam, od začetka se jih več kot tričetrt ni upalo priti bližje, da zgleda ogabno itd., ko pa je prišel izdelek na mizo, ja skoraj mi ni blo potrebno lonca oprat
so polizali vse in še bi....
tolk o tem, al so vampi dobri ali ne.....res pa je, da se držim načela, samo domači oz. od preverjenega dobavitelja....ne vem, neka "fama", da so ostali zanič...res pa da sem jedel enkrat ene v nemčiji, mi pa ni jasno, tam dobiš vakumsko pakirane v mešanici kisa in vode...čudni tejle nemški okusi