minilo je dobro leto od takrak ko sem delal.
bandažiranje je stikanje, ravnanje plošč na stikih. brez bandažiranja, ti zadevo dajo gor, tebi ostanejo reže med stiki. z bandažiranjem so te reže odpravljene.
jaz bi vzel in sem vzel z bandažiranjem in izravnavo, potem sem samo malal sam. ker bandažirati se da enostavno, ni pa nujno, da bo potem zadeva rvna. temu s eizogneš, če vzameš še ravnanje.
cena ne vem kak je, jaz sem dajal 2500 po kvadratu za 45 izolacije oz 25 plus tri iso isotri al akkrol je že tisato zlato. in to je bila cena za finalni izdelek brez malarije. mogoče bi ti jih celo priporočil, sam morš met živce in lepo vršiti nadzor.
pri ceni pazi predvsem pri ametrialu. je ursa, isover, tervol, je k 0,040 ali 0,034, ali celo 0,045. razlike so 1:3. sam bi jih anjel za knaufarijo, tervol, ki bi ga uporabil, bi pa kupil pri meni. seveda če je količina, ker malo se ne splača bozit iz lj na tvoj konec.
itak pa vem, da boš nareidla po svoje. prijatelju sem govoril, pisal, risal kaj ne sme narediti pri pogodbi za gradnjo in ravno to je naredil.
zaključil sem, da potalaš 100 nasvetov in en uboga, 90 jih jamra, 9 pa so pametno tiho.