klubska miza

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v dnevni načrtujem klubsko mizo, cca 150*150 cm. višina bo..nizka. ne pa na tleh. ostre pravokotne linije.
zdej pa kaj me zanima. imel bi plac za pilote, kak cajtng mogoce itd. predvsem za pilote, če ne bom škrt pa za pilota. mogoče kaki ključi, denarnica..malenkosti.
a narest pod ploščo izvlečni predal, ali pliščo narezat, da se plošča izvleče, pa je predal spodaj, ali naj se plošča dvigne, pa je predal spodaj, ali smao policka spodaj..al pač nič. bo 1-3 daljinci na mizi, cajtng v kosari zraven, denarca itd pa drugje

a dat na mizo gor stekleno plioščo, ali pustiti naravni les.. če dam steklo, a dat pod steklo kake papirje..recimo..kreditna pogodba, leasing pogodba, ali mogoče spričevalo iz srednje, pa poklicna matura, mogoče osnoni tečaj hrvaščine..al pač slike otrok..

nima nbenih idej oz jih je tok, d ane vem kaj je OK.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Kaj bi ti sploh rad!
confused-1.gif

ali, ali, ali, itd?
Ali imet mizo ali ne imeti mizo.
17758-icon_confused.gif

Ali imeti daljinca na mizi ali ne imeti daljinca na mizi....
17758-icon_confused.gif

ali...
ali...
Odg. je........kot ti paše, kot si navajen!
zmaga.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Klubska miza takšne velikosti (150 x 150) bi lahko imela predal na vsaki stranici, če bi na primer bile noge narejene kakor pokončni kotniki širine 40 cm, bi bil predal visok do 10cm videti kakor podnožje plošče in na sam izgled ne bi vplival negativno. Polico pod tako veliko mizo odsvetujem, problem je čiščenje (sesanje) pod njo, ki je kar precejšen že zaradi same velikosti plošče. Če bo to klubska miza, namenjena uporabi v dnevni sobi ob sedežni ali foteljih, potem je njena optimalna višina med 35 in 50 cm, več ne.
Plošča pokrita s steklom je lahko zanimiva, vprašanje pa koliko je praktična za čiščenje. Zanimiva rešitev pri tako veliki mizi je vstavljena steklena plošča, ali pa marmor.
Pri načrtovanju dimenzij predlagam upoštevanje zakonitosti zlatega reza, sicer lahko vse skupaj hitro izpade slabo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tudi sam sem tuhtal o 4 predalih, če se da 'nevidnih' in o vstavljanju stekla. o kamnu pa nisem razmišljal, a mi je zelo všeč ideja.

okol police si potrdil moje rzamišljanje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a tisto belo je globok predal?

sam sem bolj imel v mislih 'odprto', se pravi ena plošča in top je to..spodi luknja..čeprav tudi tole ni napačno

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Tako sem sam naredil, domači proizvod.
Ima dva prostora, je bolj manjša lahko bi naredil tudi večjo, širšo, višjo.
Ampak za moje potrebe rabim tako.

Makeba

Zelenc'
1. dec 2009
5
0
1
Mogoče kaj podobnega... Barve pa po želji in robovi ravno tako.
822088-MIZA.jpg

Priponke

• 822088-MIZA.jpg
    822088-MIZA.jpg
    55,8 KB · Ogledi: 404

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a tisto belo je globok predal?

sam sem bolj imel v mislih 'odprto', se pravi ena plošča in top je to..spodi luknja..čeprav tudi tole ni napačno

Ja tisto belo je predal, pa na drugo stran je še eden, sam da je diagonalno postavljen. Na vrhu imam steklo, pa na koleščkih je da se lahko fura po prostoru. Pri mizarstvu Zupanc so mi jo pa naredili.
822102-Miza1.jpg

Priponke

• 822102-Miza1.jpg
    822102-Miza1.jpg
    58,4 KB · Ogledi: 399

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če dam steklo, a dat pod steklo kake papirje..recimo.. mogoče spričevalo iz srednje, pa poklicna matura, mogoče osnoni tečaj hrvaščine..al pač slike otrok..

S tvojim spričevalom se verjetno ni zahvalit, bi pa na tvojem mestu dal pod steklo potrdilo o opravljenem osnovnem tečaju iz pravopisa, seveda, ko ga boš opravil.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.532
267
83
Lahko tole mizico poslikaš še od spodaj? Da vidim, kako je skupaj dana...

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Zadnje čase kupujem klubsko mizico, vendar jo zaradi majhnih mer (max 70x50) ne morem nikjer kupiti (evo, edino v Ikeo še nisem šel
evil.gif
). Rešitev od Karantanke mi je kr všeč.
Zato me zanima, ali pozna kdo tu kakšnega mizarja( štajerska, okolica Slov. Bistrice), ki dela takšne stvari?
confused-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
tip reče, da bi rad ostre, pravokonte linije, ti mu pa tole predlagaš...

no ja, reklama je reklama, a ne?