Klinični center-košenje trave in urejanje okolice

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Zanima me, če slučajno kdo ve katero podjetje ureja okolico in kosi travo v bližini KCLJ.

Namreč, gospod veleumni je obrnil kosilnico tako, da je vsa pokošena trava letela naravnost v avto. Avto je bil parkiran na označenem prostoru, da se nebo kdo spotikal ob to kje je bil parkiran.

Lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja mislim da imajo svoje vzdrževalce
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ja in kaj zdej? A je bil glih na frišno polakiran in se je pokošena trava prijela na neposušen lak?
Aha... Imaš kabrio in je sedaj vsepovsod pokošena trava.
17758-icon_confused.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Zanima me, če slučajno kdo ve katero podjetje ureja okolico in kosi travo v bližini KCLJ.

Namreč, gospod veleumni je obrnil kosilnico tako, da je vsa pokošena trava letela naravnost v avto. Avto je bil parkiran na označenem prostoru, da se nebo kdo spotikal ob to kje je bil parkiran.

Lp

In pol bodo povedali, kako so vidli dva mulota ki sta tvoj avto obmetovala z njihovo pokošeno travo, in da jih je nato osebje odgnalo,
se boš pa še mogo opravičit
smile-1.gif

Let go.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Moj prejšnji avto je bil bel ...... in se mi je parkrat zgodilo da so mi ga "zarajhali" s travo ... avta nism takoj opral (po parih dnevih) in sm se kar fanj namučil za oprat dol zelene madeže ki jih je porezana trava pustila, tako da ....
lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.311
9.930
113
Trava ni problem pri takih butcih.
Problem je, ker to mece tudi kamencke. Spucaj in poglej lak od blizu.
Ali pa morda raje ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in..men je v trstu model z laksarvo butnu akmen v vrata, odbol pol kavdrata barve,.,scuza sinjore..polizia..no prego italiano, balkano..ništa ti nije

pa smo šli dam

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Jst sem dones ta nadstrešek upasval---in lej ga hudiča mi je en špirovc na travo padu.

Zdj pa sploh ne vem če je še dober za na streho...
sprasujem se.gif

Mah-bom raje drugega uporabil-ta je zanič...mal preveč zelen
smile-1.gif

Les je pa borovec in je malo plavkast in ne siv
cheer.gif

Ta miza je pa tudi zanič--k je zelena mašina zraven...
hysterical-1.gif

fotografija0528.jpg

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
ne spremljam tolk debat,ampak skos vidm pr teb ene kozolce,pa strehce pa nevem kaj .... a ti to dejansko delaš al je več al manj zajebancija? sprašujem k bom rabu en nadstrešek cca 4m x 9m , zaprt s strani ...