Vem, da je na to temo bilo že vse napisano ampak ne na tem forumu. Na bivšem forumu (sej vsi vemo o čem govorim) je bil nekdo, ki je imel kolega, ki montira klime in baje so ga do zdej še vsi pohvalili. Seveda sem jaz že pozabila kdo je bil to. Ker si nisem ob času shranila številke je zdaj tudi ta podatek izgubljen. Naprošan ljudstvo, da mi posreduje kakšen info od kakšnega fajn montreja. Hiša se nahaja v Cerknici. Potrebovala pa bi klimatizirat hišo (1. nadst. in podstrešje) torej 2x po 60 m2.
Lahko pa tu tudi debatiramo kaj je fajn in kaj ni. Jaz sem razmišljala tudi o inverterju, saj vsi nekako hvalijo ogrevanje na ta način. Katere klime so torej primerne za tak način hlajenja/ogrevanja? Pravijo da so Daikin klime fajn, kje je torej resnica.
Lahko pa tu tudi debatiramo kaj je fajn in kaj ni. Jaz sem razmišljala tudi o inverterju, saj vsi nekako hvalijo ogrevanje na ta način. Katere klime so torej primerne za tak način hlajenja/ogrevanja? Pravijo da so Daikin klime fajn, kje je torej resnica.