Klepetalnica

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Prišla sem na eno idejo....Da bi bila v kotičku SPAM odprta tema KLEPETALNICA, kjer se ne bi moderiralo in zaklepalo teme, če bi zašla s poti. Dejansko bi blo pravilo, da pravil ni. Pišite vsi Off topic in kar vam pride na misel.

Podobno je s temo Kako preživljate dan, pa se potem nekateri preveč zapletemo v medsebojne pogovore in kramljanja, ki druge motijo. Se bom zadržala naslednjič, ampak ker je tega ogromno in tega ne delam samo jaz, da se spozabim, čemu je tema dejansko namenjena, predlagam torej uvedbo KLEPETALNICE #1.

Uporabljala naj bi se tudi za primere, ko kakšna druga resna tema zaide s poti - evo vam rešitev, diskusijo nadaljujte v Klepetalnici. Pa bo volk sit in koza cela.

Irc s štetjem postov
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Prišla sem na eno idejo....Da bi bila v kotičku SPAM odprta tema KLEPETALNICA, kjer se ne bi moderiralo in zaklepalo teme, če bi zašla s poti. Dejansko bi blo pravilo, da pravil ni. Pišite vsi Off topic in kar vam pride na misel.

Podobno je s temo Kako preživljate dan, pa se potem nekateri preveč zapletemo v medsebojne pogovore in kramljanja, ki druge motijo. Se bom zadržala naslednjič, ampak ker je tega ogromno in tega ne delam samo jaz, da se spozabim, čemu je tema dejansko namenjena, predlagam torej uvedbo KLEPETALNICE #1.

Uporabljala naj bi se tudi za primere, ko kakšna druga resna tema zaide s poti - evo vam rešitev, diskusijo nadaljujte v Klepetalnici. Pa bo volk sit in koza cela.

za take zadeve obstaja msn.....
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
mejbi bejbi.
grims-1.gif

povedat sm samo hotu, da se dizzy in tjaša dogovorita kdo bo kakšno temo odpru, samo da se delata norca iz vas, ki potem tako radi zagrabite.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če ti povem po pravici mi je vseeno,...če se teme ne bi odpirale bi bilo mrtvilo, da bom pa za vsako študirala s kakim namenom je bila odprta, mi pa na kraj pameti ne pade,...to je VL, čista zajebancija, tako in drugače
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Lohk odpremo eno o tvojih izkušnjah s praški pa fitnesom pa naj korl še doda svoje pa mamo celo čudovito temo. Drugače bi pa lohk imel eno klepetalnico v stilu google talka res k je mal bedn dajat naokol msn naslov kr enim če bi jihr ad sam v realnem času poslal v k.urac, ker takega dejanja forum sam ne omogoča.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Drugače bi pa lohk imel eno klepetalnico v stilu google talka res k je mal bedn dajat naokol msn naslov kr enim če bi jihr ad sam v realnem času poslal v k.urac, ker takega dejanja forum sam ne omogoča.

podpiram.
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, Don Corleone, ne seri ker nimaš pojma. Jst pa Dizzy se nč ne dogovarjava glede tem, HALO? Sploh ne mislm komentirat naprej.
stupid-1.gif

A pol odprem eno temo z naslovom KLEPETALNICA?
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Enkrat v bližnji prihodnosti se bo naredil realtime chat. Stvar za silo že deluje, samo jo je treba še zelo dodelati.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Okej, bomo počakal I guess. To bo nekaj takega kot je na Planetu Lepote čvekalnica?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ma ne me yebat no...pospemaš čisto vsako sekcijo tega foruma potem pa bi še čvekalnico imela
bonk.gif

kaj praviš da bi se ti malo več na tem planetu lepote zadrževala, bi nam vsem tukaj dobro delo
smirk-1.gif