klepet preko telefona

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Je to res da če se pogovarjaš pol ure na mobitelu da se ti tista stran možganov segreje za +2°C?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Se ne sekiram. Več kot minuto se redko pogovarjam.
evil.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
zanimivo to :D Torej pol za kolko se ti segreje je odvisno od sevanja fona al kak, kaj pače se pogovarjaš uro pa pol?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se ne sekiram. Več kot minuto se redko pogovarjam.
evil.gif

ja..tistih 10 min do povprečne doližine klica pa poslušaš nemo babo..
evil.gif

Ne sodi drugih po sebi!
evil.gif

BTW, prvič vidim, da si nalimal smeška, drugačnega od tega:
cool-1.gif

Si bil na soncu danes?
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
zanimivo to :D Torej pol za kolko se ti segreje je odvisno od sevanja fona al kak, kaj pače se pogovarjaš uro pa pol?

odvisno kok si z juga.

recmo mojim bosanncem se full bl segreje k men,

odvisno od lambda iq med sogovornikom. niti nima veze mobilnik. tisto sevanje je zanemarljivo v primerjavi pregrevanja mozganov zarad delanja. tut recimo na vzhodu..cez trojane..je ze problem globalnega sevanja ohka.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem nalimal, da me ne bi ti narobe razumel. ipak je men pšr teb lepo in se nocem zamert. pa tut vzgojo mas dobro.

moram priznat, da zdej po novem je bolje.

na soncu..ne..danes sem delal en ponudbo za en igrišče. sem pil vodo iz plastenke. odpelal sem par fur izkopa. pol sem šel pa gledat en material okol.

ni zdej velik dela k je taka vročina.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
a torej bolj se učiš bolj si vroči v glavi? Zaj če hitro pokapiraš pol se ti nene tak segrejejo torej.. hmm :D

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
iPhone se po daljšem pogovoru konkretno segreje. Po pol ure je treba že skoraj zamenjati stran glave
telephone7.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
iPhone se po daljšem pogovoru konkretno segreje. Po pol ure je treba že skoraj zamenjati stran glave .

Bi bilo fajn imeti kakšen varnostni ventil na tintari. Za vsak slučaj, če se pregreje in vseka.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.263
9.891
113
Hehe, bt slušalke si nabavite.
Ali pa žičnate slušalke.

BTW: v avtu je sevanje konkretno močnejše, saj avto deluje kot Faradajeva kletka. Tako da v avtu je dosti že 15 minut
evil.gif
.

Joke, pojma nimam o tej temi.
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Malo se segreje ja. Ampak ne zaradi sevanja.
Segreje se ti tudi, če si pol ure tiščiš na uho kamen/povštr/karkoli... Če ima ta zadeva malo višjo temperaturo pa sploh(kot tecimo topel telefon)

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Se spomnim, ko sem mel še NMT Nokio. Sem imel enkrat v avtu dve urni pogovor (od Kranja do MB). Na koncu, ko sem hotel aparat odklopit iz napajanja je bil tako vroč, da ga nism mogu držat v roki. Tko da, če bi imel aparat prislonjen k ušesom bi bila ena polovica glave gotovo pečena, če ne vsaj skuhana.