Kje vi zivite?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
http://www.rtvslo.si/okolje/ar...ji-rebri/308342

"investitorju ni uspelo dokazati, da poseg ne bo imel čezmernih vplivov na živalske vrste beloglavi jastreb, planinski orel, sršenar, širokouhi netopir, gozdni jereb in evrazijski ris."

Kaksen faking evrazijski ris?
bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kaj me briga za Jodlarje in Mađaroše
evil.gif

Ko bodo reč zgradili brez vsakih državnih sredstev in prodajali elektriko po TRŽNI ceni, jih pa naj delajo, če čjo.
hysterical-1.gif

Sicer pa popolnoma zaupam našim vrlim inšpektorskim službam, da so tudi tokrat opravili svoje delo
roza.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
omg
Investitorje nagnat iz Slovenije in davek do konca! To je strategija za uspeh.
bonk.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Demek1a in Evrofil ne pametujta, ko bo ta štrom cenejši in bodo plačali vložke v tako stvar same firme ne pa država, takrat naj naredijo, sedaj pač ne.

8888

8. jul 2010
33.783
6.171
113
Ja, vendar z državnim denarjam, saj veš subvencije. Dovolj si pameten, da veđ kako ta energija ne dela dobička, mogoče na Danskem in Severni Nemčije kjer je dovolj vetra, kaj pa pri nas?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
država plačuje "zeleno" energijo po trikratni ceni
kar recimo pomeni, da vsi tisti, ki majo male sončne elektrarne ta štrom prodajajo po subvencionirani ceni, sami pa veselo kurijo grdo črno elektriko iz te in je...

z vetrnicami je oz. bo isto... kdo je investitor niti ni pomembno, tko al drugač bo šlo iz proračuna, zraven bo pa še štrom 3x dražji
da o tem, da veter piha ko se mu zdi in ne glih takrat, ko bi mi radi niti ne govorim...

raznorazni evrazijski al kakšni risi so tuki zravn bl tko mal za okras... ker eni pač take stvari lažje poštekajo kot matematiko...

oziroma... nad zeleno z zelenim, nad orgone z androidi...
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za praznike sem bil pri lahih in sem med vožnjo opazil pet vetrnic na razdalji dobrega kilometra ali dveh. Prasci italjanski, tam pomojem še mravlje ne preživijo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja, vendar z državnim denarjam, saj veš subvencije. Dovolj si pameten, da veđ kako ta energija ne dela dobička, mogoče na Danskem in Severni Nemčije kjer je dovolj vetra, kaj pa pri nas?

OK, res je... Ampak po drugi strani... Vetrnic ne, zaradi risa. TEŠ6 ne, ker je predrag pa še na premog je. Bloka 2 JE Krško ne, ker seva (yeah, right, TEŠ6 bolj seva). Hidroelektrarn ne, ker kazijo okolico reke. Sončnih elektrarn ke, ker se bo kakšen krt nabil v panel...

Od kje bomo pa štrom meli?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Po spominu... vetrnice sm vidu v Grčiji, Nemčiji, Italiji, Avstriji... čist možno da še kje.
Najbrž majo računico, samo se bojim da je ista kot pr nas. Subvencije. Za mravlje se ne sekiram tolk, ker jih je povsod preveč, mene bl moj žep skrbi.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Mogoče bi lahko ris kšn dinamo gonil, tko kot hrček? Bi bil bolj stabilen vir kot veter.

Jest sm sicer za drugi (pa še tretji in četrti če bo treba) blok, samo to komej upam anonimno na forum napisat.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jep, TEŠ je v glavnem projekt za polnjenje žepov, projekt KGB vlade, če se ne motim.

Sicer pa imamo na voljo ogromno orgonske energije, ki bi jo lahko z orgonskoandroidnim pretvornikom brez težav pretvarjamo v električno energijo.

8888

8. jul 2010
33.783
6.171
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

OK, res je... Ampak po drugi strani... Vetrnic ne, zaradi risa. TEŠ6 ne, ker je predrag pa še na premog je. Bloka 2 JE Krško ne, ker seva (yeah, right, TEŠ6 bolj seva). Hidroelektrarn ne, ker kazijo okolico reke. Sončnih elektrarn ke, ker se bo kakšen krt nabil v panel...

Od kje bomo pa štrom meli?

Jaz sem za JEK, pa hidroelektrarne, vsekakor pa ne za TEŠ in ostale bedarije.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo pa sem končno našel nekaj, kjer se strinjava
grin1.gif

Se spomnim debate z domačini v Krškem, da sploh nimajo nič proti trenutni NEK ali drugemu bloku. Da zato nič slabše ne živijo, nič ne smrdi, okolje ni degradirano... So rekli, da so proti samo razni grinpisovci, ki še v življenju niso bili v Krškem. Malo so jamrali edino tisti, ki so živeli čisto blizu, pa so jim šele par let nazaj postavili nadomestne hiše.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Manjka še pes ptičar:

Kupe Mujo i Haso psa pticara, i krenu u lov.

Citavog dana su lovili,ali bezuspesno.Uvece ce Haso, mrtav umoran:

- Mujo, bolan, ili ovo nije pas pticar,ili ga mi ne bacamo dovoljno visoko.

evil.gif