Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
Če boš nastavljal 5 metrov stran, potem pazi, da leva luč sveti nižje od desne, ker je to poanta žarometov.
Drugač pa kar se tiče tehničnega je šel enkrat moj fotr neki merit bremze in so ga normalno čez spustili samo za to... pa je tut baje pod kamero... tko da ne vem... najbrž se jim ni dal
Sicer pa, če se v dežju slabo vidi je to najverjetneje problem s svetilnostjo. Jaz sem vse nastavil kar se luči tiče, pa ko je bil dež je asfalt vpil vso svetlobo. Tudi če je bila suha cesta sem v mestu, kjer je dobro razvetljeno komaj vedel, da imam luči prižgane, ker je javna razsvetljava na asfaltu pod lučmi svetila bolj od mojih žarometov. Zdej mam luči, ki majo nekje 25 - 30% več svetilnosti (pa nisem menjal žarnic za neke overpriced kao +90 % variante - to je vse larifari) in je zadeva taka, da se normalno vidi v dežju, ko pa je suha cesta se pa takoj vidi, da snop sveti bolj od javne razsvetljave in na asfaltu točno vidim, da je pred mano v primerjavi z javno razsvetljavo bolj svetel in bolj bel snop. Prej sem pa nastavil lahko čisto dol ali gor v višave in v vsakem primeru je bilo za en drek.